697
Loods 5, dé hotspot voor álle interieurtrends

Online interieurshoppen vinden wij heerlijk, maar soms gaan we ook even heerlijk voor offline inspiratie en dit doen wij graag bij Loods 5. Onlangs waren wij bij Loods 5 Amersfoort en dat was weer een topervaring. Waarom Loods 5 de hotspot is? Wij zetten alle voordelen op een rijtje.

Loods 5 heeft er écht verstand van

Loods 5 is een woonwinkel die al jaren meegaat, zelfs voordat wij Wonenonline waren gestart waren zij al bezig met het verkopen van meubels. Begonnen in 1999 als echte outlet om inmiddels met vijf volwaardige winkels te zijn.

Die outlets hebben ze niet helemaal achter zich gelaten, Loods 5 heeft naast de vijf vestigingen namelijk ook nog twee outlets. De vestigingen Loods 5 Amersfoort, Loods 5 Maastricht en Loods 5 Sliedrecht hebben alle drie een prachtige ‘normale’ showroom. De vestigingen Loods 5 Duiven en Loods 5 Zaandam hebben er ook nog eens een outlet bij!

Wij waren ter velde bij Loods 5 Amersfoort

Om naast de online ook aan onze dosis offline inspiratie te komen, waren wij onlangs in Loods 5 Amersfoort. En zoals iedere keer, we waren weer blij verrast. Want het leuke is, ondanks dat iedere Loods 5 vestiging dezelfde stijl nastreeft, is ook iedere vestiging van Loods 5 weer anders.

Zo ook de vestiging in Loods 5 Amersfoort, ons bezoek was weer een waar succes. Bij Loods 5 begint het al bij de aankomst, het ontvangst is super vriendelijk en persoonlijk. Je mag lekker alleen rondlopen en inspiratie op doen, maar even advies nodig? Ook hiervoor zijn er allerlei mogelijkheden.

Kortom, net wat wij als interieurjunkies willen; Zelf bepalen wanneer wij er een expert in vliegen. Dit is bij Loods 5 dus goed mogelijk.

Take a break

Ook even op adem komen na al dat moois is goed mogelijk bij Loods 5, zo is er in iedere vestiging een koffiecorner. Ook in Loods 5 Amersfoort konden wij genieten van de lekkerste koffie mét een overheerlijk taartje! Want onszelf af en toe trakteren is nodig, en een dagje woonshoppen bij Loods 5 voelt als een dagje uit!

Dus, ben jij toe aan een leuk uitje binnenkort? Wacht dan niet langer en koers richting één van de winkels van Loods 5. Alle laatste trends op het gebied van interieur overzichtelijk op één plek, inclusief de service die jij mag verwachten.

Geen tijd om een dag op pad te gaan? Kijk dan lekker rond in onze eigen webshop, vandaag besteld is morgen in huis!

Lees ook: 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide