862
Een onontdekte parel; Archive Store

De grote woonwinkels kennen we allemaal wel en daar komen we graag, maar waar ons hart echt een sprongetje van gaat maken? Dat zijn de verstopte pareltjes zoals Archive Store

De echte Amsterdammers kennen de winkel waarschijnlijk wel, want de enige fysieke vestiging van Archive Store bevindt zich in hartje Amsterdam. Maar ook online zijn zij goed vertegenwoordigd. Waarom wij dol zijn op Archive Store? Lees snel verder.

Archive Store the story

Het leuke aan Archive Store Amsterdam is dat wij hun verhaal erg goed begrijpen. Zij zijn in 2015 ook gestart vanuit een pure passie voor wonen en interieur. Net zoals wij, zijn zij dol op de nieuwste trends en ontwikkelingen op stijl- en trendgebied.

Deze passie combineren zij met de liefde en zorg voor hun kinderen. Dit bleek voor Archive Store dé perfecte combinatie te zijn, zij zijn daarmee niet alleen een winkel voor volwassenen maar óók voor de kleintjes.

Naast het feit dat ze zich op verschillende doelgroepen richten, richten ze zich ook op verschillende spullen. Alles binnen hun eigen signature style, namelijk eclectisch en uniek!

Archive Store combineert in hun aanbod designer items met gangbaardere producten en ook vintage parels vindt je Archive Store. Kortom, Archive Store is niet voor één gat te vangen.

Waarom wij dol zijn op Archive Store

Uit bovenstaande zul je wel begrijpen dat wij dol zijn op Archive Store. Puur omdat je hier altijd weer items vindt, die je nergens ander kan vinden. Ook weten wij Archive Store altijd te vinden voor het perfecte cadeautje, altijd origineel en zelfs gepersonaliseerde opties zijn ruim vertegenwoordigd.

Dat de passie voor wonen en interieur bij Archive Store minstens zo diep zit als bij ons, blijkt wel uit de vele inspiratie acties die zij ondernemen. Van praktische etalages tot online inspiratie boeken, ze gaan niet alleen voor de verkoop maar ook echt voor de inspiratie van klanten.

Kortom, deze kan echt op je lijstje van hidden gems waar het gaat om woonwinkels. Archive Store heeft voor ieder wat wils, ongeacht het budget. Ook voor het perfecte kraamcadeau of de eerste Moederdag ben je bij Archive Store aan het juiste adres.

En is de nesteldrang serieus bij jou en mag je een babykamer gaan inrichten? Pas dan op, het aanbod is té leuk dus keuzestress ligt op de loer. Maar wat je ook wilt gaan doen, er is altijd wel een moment in de week dat je langs kunt gaan, check hiervoor de openingstijden Archive Store.

Veel plezier!

Lees ook: 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide