1155
Kies exclusief, kies Nijhof Baarn
Gepubliceerd: 24-06-2022 Laatste update: 18-07-2023

Heb je overal gezocht naar dat ene item wat nog mist in je interieur, maar écht jouw perfecte eyecatcher zat er nog niet tussen? Koers dan eens richting Nijhof Baarn

Waar je bij de meeste woonwinkels de gangbare trends vindt, en daardoor ook de gangbare producten, is dit bij Nijhof Baarn echt een ander geval. Wij raden daarom aan deze woonwinkel dan ook niet over te slaan. De exclusieve producten van Nijhof Baarn verrassen keer op keer weer.

Nijhof Baarn, altijd een goed idee

Sommige woonwinkels hebben vele vestigingen en bezoekadressen, dit is bij Nijhof Baarn niet het geval. Bij hen moet je je beperken tot Baarn, althans dat was vroeger zo. 

inspiratiebrochures1.png

Tegenwoordig vind je Nijhof Baarn namelijk ook online, waarmee de exclusieve producten opeens voor iedereen toegankelijk werden. Van Oost-Groningen tot Zuid-Limburg kun je nu genieten van een product van Nijhof Baarn. 

Toch kunnen we het ook aanraden om gewoon wél eens een keer richting Baarn te koersen, de voordelen hiervan gaan wij je allemaal verklappen.

Een dagje Nijhof Baarn

Nijhof Baarn is echt een locatie waar je met een gerust hart een dag voor kunt uittrekken. De exclusieve collectie zorgt ervoor dat je tijd nodig hebt om al het moois van Nijhof Baarn te aanschouwen. Daarnaast bieden ze alle service om er echt een dagje uit van te maken. 

Start je dag met koffie en een lekker taartje van de aanwezige La Place en kies dan meteen ook uit welke lekkere lunch je later op de dag bij La Place in Nijhof Baarn gaat bestellen. 

En nu je er toch bent, wellicht mag je een kijkje nemen in de eigen meubelmakerij. Want de exclusiviteit die Nijhof Baarn biedt komt tot uiting in elk aspect, van de service tot de aanvullende diensten die ze in Baarn kunnen leveren. Ook het advies is van hoog niveau, waardoor je echt op de experts van Nijhof Baarn kunt vertrouwen. 

Kortom, Nijhof Baarn is de perfecte bestemming voor een regenachtige dag interieurshoppen. Wel een kleine waarschuwing; het exclusieve en originele aanbod zorgt er vaak wel voor dat wij van de redactie met meer moois thuiskomen dan gepland wanneer wij bij Nijhof in Baarn zijn geweest. 

15 redenen om te winkelen bij Nijhof Baarn

 1. Ruim assortiment: Nijhof Baarn heeft een zeer uitgebreid assortiment, met producten die alle aspecten van wonen en bouwen dekken.

 2. Hoge kwaliteit: De producten zijn van hoge kwaliteit, met veel items van bekende merken.

 3. Deskundig personeel: Het personeel bij Nijhof Baarn is zeer deskundig en kan klanten adviseren over producten en hoe ze te gebruiken.

 4. Inspirerende showrooms: Nijhof Baarn heeft een aantal inspirerende showrooms waar klanten ideeën kunnen opdoen voor hun eigen huis.

 5. Doe-het-zelf producten: Naast kant-en-klare producten heeft Nijhof Baarn ook een breed assortiment aan doe-het-zelf-producten.

 6. Duurzame keuzes: Nijhof Baarn is betrokken bij duurzaamheid, met diverse milieuvriendelijke en duurzame producten.

 7. Interieur advies: Klanten kunnen bij Nijhof Baarn terecht voor professioneel interieuradvies.

 8. Regelmatige workshops: Nijhof Baarn biedt regelmatig workshops aan om klanten nieuwe vaardigheden te leren, variërend van schilderen tot interieurontwerp.

 9. Unieke producten: Nijhof Baarn heeft vaak unieke producten die niet in andere winkels te vinden zijn.

 10. Gastvrije sfeer: Nijhof Baarn creëert een gastvrije sfeer die shoppen er plezierig maakt.

 11. Praktische plaatsing: De winkel is gemakkelijk te bereiken, met voldoende parkeergelegenheid.

 12. Kindvriendelijk: Er zijn faciliteiten voor kinderen, zoals een speelhoek, waardoor shoppen voor gezinnen makkelijker wordt.

 13. Smaakvol Restaurant: Het in-house restaurant 'Nijhof Baarn Koffie' biedt bezoekers de kans om te ontspannen en te genieten van een smakelijke maaltijd of koffie tijdens hun winkeltrip.

 14. Online winkel: Nijhof Baarn heeft ook een uitgebreide online winkel voor degenen die liever vanuit het comfort van hun eigen huis winkelen.

 15. Uitstekende klantenservice: De klantenservice van Nijhof Baarn is zeer responsief en behulpzaam, waardoor de winkelervaring nog beter wordt.

Zin om een dagje te plannen? Wacht niet langer en check snel de openingstijden van Nijhof Baarn

Lees ook: 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide