413
Kies exclusief, kies Nijhof Baarn

Heb je overal gezocht naar dat ene item wat nog mist in je interieur, maar écht jouw perfecte eyecatcher zat er nog niet tussen? Koers dan eens richting Nijhof Baarn! 

Waar je bij de meeste woonwinkels de gangbare trends vindt, en daardoor ook de gangbare producten, is dit bij Nijhof Baarn echt een ander geval. Wij raden daarom aan deze woonwinkel dan ook niet over te slaan. De exclusieve producten van Nijhof Baarn verrassen keer op keer weer.

Nijhof Baarn, altijd een goed idee

Sommige woonwinkels hebben vele vestigingen en bezoekadressen, dit is bij Nijhof Baarn niet het geval. Bij hen moet je je beperken tot Baarn, althans dat was vroeger zo. 

Tegenwoordig vind je Nijhof Baarn namelijk ook online, waarmee de exclusieve producten opeens voor iedereen toegankelijk werden. Van Oost-Groningen tot Zuid-Limburg kun je nu genieten van een product van Nijhof Baarn. 

Toch kunnen we het ook aanraden om gewoon wél eens een keer richting Baarn te koersen, de voordelen hiervan gaan wij je allemaal verklappen.

Een dagje Nijhof Baarn

Nijhof Baarn is echt een locatie waar je met een gerust hart een dag voor kunt uittrekken. De exclusieve collectie zorgt ervoor dat je tijd nodig hebt om al het moois van Nijhof Baarn te aanschouwen. Daarnaast bieden ze alle service om er echt een dagje uit van te maken. 

Start je dag met koffie en een lekker taartje van de aanwezige La Place en kies dan meteen ook uit welke lekkere lunch je later op de dag bij La Place in Nijhof Baarn gaat bestellen. 

En nu je er toch bent, wellicht mag je een kijkje nemen in de eigen meubelmakerij. Want de exclusiviteit die Nijhof Baarn biedt komt tot uiting in elk aspect, van de service tot de aanvullende diensten die ze in Baarn kunnen leveren. Ook het advies is van hoog niveau, waardoor je echt op de experts van Nijhof Baarn kunt vertrouwen. 

Kortom, Nijhof Baarn is de perfecte bestemming voor een regenachtige dag interieurshoppen. Wel een kleine waarschuwing; het exclusieve en originele aanbod zorgt er vaak wel voor dat wij van de redactie met meer moois thuiskomen dan gepland wanneer wij bij Nijhof in Baarn zijn geweest. 

Zin om een dagje te plannen? Wacht niet langer en check snel de openingstijden van Nijhof Baarn

Lees ook: 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide