3640
Tijd voor een zonnedak met Coolblue zonnepanelen!
Gepubliceerd: 10-03-2020 Laatste update: 18-07-2021

Steeds meer daken zijn versierd met zonnepanelen die de woning van groene energie voorzien. Deze vorm van energie opwekking heeft de laatste jaren zoveel positieve resultaten gegeven dat het aantal zonnedaken snel groeit. Het wordt bovendien steeds gemakkelijker om goede zonnepanelen aan te schaffen: Coolblue komt ze nu ook graag bij je installeren! Ken jij de voordelen van zonne-energie aan huis al?

Goedkope energie

Zodra de zonnepanelen op je dak liggen bespaar je op de energiekosten. Gemiddeld genomen bespaar je met 10 zonnepanelen per jaar al €500,-! Zomers wekken de panelen meestal meer energie op dan je woning verbruikt. Daarmee kun je compenseren voor een tekort aan energieopwekking in de winter; het teveel aan opgewekte energie in de zomer wordt in mindering gebracht (saldering) op de afgenomen hoeveelheid energie. Na de maximale hoeveelheid kun je gebruik maken van de terugleververgoeding.

inspiratiebrochures1.png

Tijdens het ontwerp van jouw specifieke systeem door Coolblue kun je zelf meekijken op de computer: zo vinden we samen de beste oplossing voor jouw huis. Ook na de installatie helpt Coolblue je met tips om het beste rendement uit je panelen te halen!

Slimme investering

Omdat zonnepanelen lang mee gaan – al gauw 20 tot 25 jaar- zijn ze een slimme investering. De kosten voor de aanschaf van zonnepanelen verdien je namelijk binnen 6 tot 10 jaar terug! Bovendien is een huis met zonnepanelen meer waard bij verkoop: zowel vanwege de goedkope energie als het groene energielabel.

Milieuvriendelijk

Het Klimaatakkoord; de zeespiegelstijging; het smelten van gletsjers… het wordt steeds duidelijker dat we beter met onze aarde om moeten springen. Het opwekken van groene energie speelt een uiterst belangrijke rol in het beschermen van de wereld zoals wij die kennen! Met zonnepanelen verlaag je de uitstoot van CO2 en draag je een belangrijk steentje bij aan een gezonde aarde.

Snelle installatie

De installatie van zonnepanelen hoeft niet langer dan één dag te duren. Coolblue brengt de panelen vakkundig aan op het dak van je huis, de dakkapel of de schuur. Voordat je het weet maak jij gebruik van groene, goedkope energie in eigen huis!

Goede service

Wil je graag meer weten over zonnepanelen en hoe deze het beste op jouw woning kunnen worden geplaatst? Hoe groot het rendement is van jouw zonnedak, en hoe de energieopbrengst in elkaar steekt? Coolblue staat al jaren bekend om de uitstekende klantenservice. Vraag gerust vrijblijvend om advies; veel tevreden klanten gingen je al voor! Bovendien adviseert Coolblue je na de installatie graag over de BTW teruggaaf, het onderhoud van je panelen en hoe je het beste rendement uit je zonnedak haalt. Maak ook jij de stap naar groene energie in eigen huis?

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide