1318
Axor Starck ShowerCollection
Gepubliceerd: 17-08-2012 Laatste update: 07-09-2017

De badkamer verandert, van functionele wasruimte naar een wellness-ruimte voor lichaam en geest. Mensen brengen steeds meer tijd door in de badkamer. Hiermee wordt de badkamer een elementair onderdeel van het individuele wonen. De Franse topdesigner Philippe Starck heeft met de ShowerCollection een compleet programma ontworpen. Het modulaire systeem is als een mozaïek dat uit kleine vierkante objecten bestaat. Het systeem maakt het mogelijk om eindeloos veel combinaties en oplossingen te maken. Deze zeer succesvolle collectie wordt nu uitgebreid met een hoofddouche en baduitloop.

Nieuwe hoofddouche
De nieuwe 24 x 24 cm hoofddouches zetten het vierkante designprincipe van de Axor Starck ShowerCollection voort en passen perfect in kleinere doucheruimtes. De hoofddouches zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: in het plafond, met plafondaansluiting en in de klassieke wandaansluiting met een douche-arm. De doorstroombegrenzer is standaard ingesteld op 12 liter gemengd water per minuut, genoeg voor een zeer aangename douche. Naar wens kan deze worden ingesteld naar 20 liter per minuut voor een nog luxueuzere ervaring.

Design én functionaliteit
Een aantrekkelijk aspect van de nieuwe hoofddouches is de nieuwe functionaliteit, die het schoonmaken makkelijker maakt. Dankzij twee clips aan de zijkant kan de verchroomde kap van de straalschijf eenvoudig worden losgemaakt. Zo is de hoofddouche eenvoudig te reinigen, het onderdeel kan zelfs in de vaatwasmachine schoongemaakt worden.

Axor Starck ShowerCollection nu ook voor het bad
Voor bij het bad is er een multifunctionele baduitloop met watervalstraal toegevoegd, welke ook als douche gebruikt kan worden. De baduitloop is 24 cm breed en volgt daarmee het modulaire principe van de collectie. Het planchet, tevens ook de uitloop, valt op door zijn spiegelende afwerking. De baduitloop kan naar wens flexibel geïnstalleerd worden, traditioneel bij het bad, met bijbehorende kranen uit de collectie, maar ook op hoofdhoogte voor een verkwikkende nek massage met behulp van de speciale jet.

Alle modules uit de Axor Starck ShowerCollection zijn in iedere gewenste indeling te combineren: horizontaal of verticaal, gecentreerd of asymmetrisch over de ruimte verdeeld. Zo ontstaan individueel ontworpen douche-inrichtingen. De minimalistische vormgeving brengt rust in de doucheruimte.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide