1283
Inloopdouches en douchekranen voor het ultieme wellness gevoel
Gepubliceerd: 11-05-2022

Inloopdouches zijn de afgelopenjaren steeds populairder geworden. Dat is ook niet gek, want een inloopdouche biedt veel voordelen. Je loopt er zo in, zonder drempel of ander obstakel. Ze zijn niet alleen mooi, maar ze bieden ook veel ruimte om heerlijk te kunnen douchen. En bovendien zijn ze makkelijk te reinigen. Dit komt omdat deze douche over het algemeen veel minder kieren en gaten heeft.

Een inloopdouche maak je helemaal af met een mooie douchekraan. Inloopdouches en douchekranen zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Je leest er alles over in dit artikel.

Verschillende inloopdouches voor jouw droombadkamer

Iedere badkamer is anders. En voor iedere badkamer is er een geschikte inloopdouche te vinden. Zo kun je kiezen uit een open hoekopstelling, een hoekopstelling met een vast of beweegbaar zijpaneel of met een deur, een open muuropstelling, een muuropstelling met een vast zijpaneel of een nisopstelling. In de ene badkamer staat een douche in de hoek geweldig. In een andere badkamer kan een douche met muuropstelling juist weer beter uitkomen.

Inloopdouches kun je dus helemaal naar wens ontwerpen. Ook de kleur kun je kiezen zodat jouw inloopdouche perfect past bij je badkamer. Kies je voor een moderne zwarte of klassieke witte douchecabine?

Bijpassende douchekranenin verschillende stijlen

Bij een stijlvolle douchecabine hoort natuurlijk ook een bijpassende douchekraan. Thermostatische douchekranen besparen water doordat het water precies zo warm is als jij wilt. Je hoeft niet naar de juiste temperatuur te zoeken. Daarnaast zijn er opbouw douchekranen en inbouw douchekranen, klassieke handmodellen van chroom of luxe regendouches in het zwart. Er is vast en zeker een douchekraan te vinden die perfect past bij jouw inloopdouche en badkamer!

Er is niet alleen heel veel keus qua stijl. Je kunt ook kiezen uit meerdere populaire merken inloopdouches en douchekranen. Heb jij jouw keus al gemaakt? Ga je voor een hoekopstelling of een muuropstelling? Kies je een open inloopdouche of heb je liever een inloopdouche met deur? En vergeet de bijpassende douchekraan niet. Dit maakt het plaatje namelijk helemaal compleet. Ga je voor een klassiek handmodel van chroom? Of een moderne, zwarte inbouw douchekraan?

Heb je nog vragen? Kom je er niet helemaal uit? Je kunt altijd een kijkje gaan nemen in een showroom. Of laat je adviseren door een specialist. Zij helpen je graag met het kiezen van de perfecte inloopdouche en douchekraan voor jouw droombadkamer!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide