1028
Geen koude douche met deze tips!

De badkamer krijgt steeds meer een centrale plek in de woning. Hij wordt niet alleen qua look bij het huis getrokken, ook het gebruik heeft steeds meer een centrale rol in ons leven. Heerlijke me-time met geurkaarsen en een kop thee in bad na een drukke werkweek, wij houden ervan. Maar helaas heeft niet iedereen de ruimte om een groot bad te laten plaatsen. Nu de huizenprijzen de pan uitrijzen moeten we soms qua ruimte flink inleveren, ook waar het gaat om de badkamer.

De mini-badkamer

Toch kan het lonen om wel te investeren in de badkamer, al is dit maar een hele kleine ruimte. In stadsappartementen zien we steeds vaker terug dat de douche niet meer dan een douche gordijn en een douchekop is, soms zelfs nog gedeeld met het enige toilet in huis.

Wellicht verlang je naar een luxe badkamer maar lijkt dit onmogelijk. Maar vergis je niet, trek niet te snel je conclusies hierin. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Vragen staat vrij

De oplossing? Schakel de expert in! Zij hebben vaker met dit bijltje gehakt en zijn super creatief. Zij hebben ervaring met kleine badkamers en kunnen jou de mogelijkheden geven zodat je toch je relax momentje in je mini-badkamer kunt pakken.

Ze adviseren over speciale regendouches, massagestralen en infraroodlampen. Klinkt al een stuk beter dan dat kleine, lauwe straaltje die nu uit je douchekop komt toch?

Ook zetten zij de mogelijkheden qua kranen voor jou op een rijtje. En wanneer je een echt goede adviseur treft, zullen ze dit alles doen binnen jouw budget.

Mini-badkamer, maxi budget?

Aan een kleine badkamer wil je wellicht ook niet te veel geld uitgeven. Een douche bestellen via internet kan dan ook al behoorlijk schelen in de kosten, zeker wanneer je zelf behoorlijk handig bent aangelegd óf een hele vriendelijke, handige buurman hebt.

Om er dan zeker van te zijn dat je wel de juiste spullen bestelt -en je niet de koude douche krijgt na aanschaf- is het goed om met een ervaren en betrouwbare partij in zee te gaan.

Sani4Comfort hebben wij onlangs ingeschakeld, en hier waren we erg blij mee achteraf. Doordat zij ons adviseerden welk type deur, kraan en douchekop bij onze situatie pasten, hebben wij nu iedere dag het genot van een kleine maar heerlijk warme douchebeurt.

Of er ook nadelen zijn? Wellicht de iets hogere waterrekening omdat je steeds langer onder de douche wilt staan! Al zijn hier tegenwoordig ook weer duurzame oplossingen voor, íets waar ze je eveneens tips over kunnen geven. Twee vliegen in één klap!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners