558
Hoe kies je de perfecte tijdelijke douche tijdens een verbouwing?
Gepubliceerd: 20-07-2023

Laten we eerlijk zijn, het plannen van een verbouwing neemt aardig wat tijd in beslag. Zo moet je op tijd een aannemer regelen, een strakke planning voor de verbouwing maken en natuurlijk al het benodigde materieel in huis halen. En kies je voor een grondige verbouwing waar ook het leidingwerk goed aan wordt gepakt? Dan kan het zomaar zo zijn dat je een paar dagen niet beschikt over stromend water in de badkamer. Een tijdelijke douche huren is dan natuurlijk een echte must.

Zoek een douche uit die perfect past in de aangepaste ruimte

Want door een nooddouche te huren, weet je altijd zeker dat je nog lekker in huis kunt douchen. Zoek dan wel altijd een douche uit die passend is voor bijvoorbeeld de bijkeuken. Er is namelijk ook nog wat extra ruimte nodig voor de aansluiting ervan en je maakt natuurlijk ook nog graag gebruik van een badmat. Het is dus altijd een erg goed idee om van tevoren de ruimte, waar de tijdelijke douche komt te staan, goed op te meten. Hierdoor kom je niet voor gekke verrassingen te staan op het moment dat de douche bij jou aan huis wordt geleverd.

Spreek met de verhuurder een duidelijke termijn af voor het huren van de nooddouche

Een nooddouche, bijvoorbeeld van mijn Nooddouche, is altijd van alle luxe gemakken voorzien om het douchen zo comfortabel mogelijk te maken. Ideaal als je gezin bijvoorbeeld bestaat uit opgroeiende kids of als je zelf een druk en sociaal leven hebt en eigenlijk geen tijd hebt om te douchen bij vrienden of familie. Je kunt dus behoorlijk wat tijd besparen door een tijdelijke douche bij jou in huis te zetten. Ook ben je niet langer meer afhankelijk van de tijden wanneer dierbare mensen thuis zijn, zodat je daar kunt douchen. En dat maakt de verbouwing dus ook weer net even wat relaxter.

Houd tijdens het huren van de douche rekening met eventuele vertragingen die op kunnen lopen

Op het moment dat je het model gaat huren, is het een goed idee om de door jou gewenste termijn nog wat uit te rekken. Hierdoor kun je nog steeds lekker douchen op het moment dat je bijvoorbeeld te maken krijgt met een vervelende vertraging. Hier kan een verhuurspecialist je natuurlijk altijd nog meer over vertellen als je ervoor kiest om een keer contact op te nemen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide