902
Novilon Nova

Met een breed palet aan kleuren en dessins biedt Forbo een assortiment vloeren dat eigentijds en veelzijdig is.

Ook in de techniek is iets veranderd: door toepassing van nieuwe embossing of voelbare structuur, krijg je een elegante en natuurgetrouwe matheid van houtdessins. En voor een spannend effect in het interieur zijn er nu ook drie dessins met supergrote planken van 25cm breed en 150cm lang. Overigens is de planklengte van 150cm al bijna standaard bij Novilon, alleen waar het design er beter van wordt is gekozen voor kleinere of wisselende plankformaten.

Door de dessins op sfeer te sorteren hebben alle collecties een eigen gezicht gekregen. Dat is vervolgens doorgevoerd in de fotografie van de vloeren, en het is terug te zien in de stalenboeken. Verder zijn de voordelen van Novilon duidelijke gemaakt met fotos van verschillende herkenbare situaties.

Nova elegant en Nova klassiek
Nova is de icooncollectie van Novilon, gebouwd op vertrouwen. De kwaliteit van deze vloer heeft zich ruimschoots bewezen. Uitstekend toepasbaar in een interieur met luxe, verfijnde en/of natuurlijke materialen. Deze nieuwe klassiekers vormen de basis voor een persoonlijke stijl in een comfortabel, duurzaam interieur.

Nova elegant is een collectie met overwegend kastanje- en eikenhoutdessins in een neutraal kleurenpallet (grijs/beige). Onder de 12 dessins in deze collectie bevinden zich de 3 dessins met extra grote planken. Nova klassiek is iets behoudender gecollectioneerd. Warme kleuren als rood en geel voeren de boventoon in de 12 dessins, met planken van wisselend formaat.

Viva karakter, Viva rustiek en Viva markant
Viva is de kerncollectie van Novilon. De dessins en kleuren zijn de basis voor een hedendaags, levendig interieur. De ontwerpen weerspeigelen de opvattingen over een modern familieleven met een hang naar harmonie en welzijn. Easy living.

Viva karakter is een collectie met uitgesproken dessins. Vergrijsde planken, bewerkt hout en sloophoutachtige dessins. De 16 dessins zijn modern maar toegankelijk. Viva rustiek is opbouwd uit 15 houtdessins waaronder eiken, kastanje en bamboe. De kleurstelling is warm en de planken zijn veelal onderbroken door duidelijke voegen.

In de nieuwe collectie Viva markant heeft de oude collectie Novilon Impressions een facelift gekregen. Met een aantal zachte all over dessins en een paar meer industriële dessins, waaronder tegels, biedt de collectie vloeren in down-to-earth kleuren.

Prima start
Prima start is een smalle collectie met 12 dessins, duidelijk en zorgvuldig gecombineerd. Een toegankelijke keuze van ongecompliceerde dessins, voor iemands eerste eigen huis. Een combinatie van prijs en kwaliteit geven u veel voor uw geld. De combinatie van houtdessins met een diepe embossing en tegels in één collectie geven een compleet beeld van wat er mogelijk is in Novilon.

Hebt u de campagne al gezien? Novilon zo stil kan een mooie vloer zijn.

Hét argument om voor Novilon te gaan.

Stil spelen bestaat niet. Dus kun je maar beter een stille vloer hebben. Zoals Novilon. Want in tegenstelling tot laminaat of hout vermindert Novilon zowel omgevingsgeluid als contactgeluid aanzienlijk. Daarbij is Novilon ook nog eens mooi, gemakkelijk in onderhoud en oersterk. Ideaal.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners