1230
Design om op te leven

Een nieuwe vloer is sfeerbepalend voor elke ruimte in je huis. Je wilt een vloer die past in je interieur. Een vloer die mooi, warm en uitnodigend is bijvoorbeeld, maar ook makkelijk in onderhoud en comfortabel qua geluid. De ‘leefvloeren’van de nieuwe Novilon Viva, Bella en Prima collectie beantwoorden aan dit plaatje. Stuk voor stukkwaliteitsvloerenmet prachtige - niet van echt te onderscheiden - natuurlijke hout- en betondessins, maar toch eenvoudig in onderhoud en bestand tegen een stootje. De nieuwe collectie omvat veel lichte houttinten, maar ook aantrekkelijkekastanje- en walnootmotieven en een rustige vlakke eik bijvoorbeeld. Daarnaast veel betonnen, all-over prints en een achttal verfijnde visgraatdessins.

De deelcollectie Viva Beton bestaat uit veel betondessins in warme grijstinten die prima passen bij de industriële stijl. Strak, modern, maar toch warm en gezellig. Door de natuurlijke embossing(reliëf, red.) lijken ze niet alleen levensecht, maar voelen ze ook zo.

De Viva Hout collectie - op haar beurt - biedt de voordelen van hout zonder de nadelen. Zo worden er geen bomen voor gekapt en zijn de vloeren geluiddempend en makkelijk in onderhoud. Brede of smalle planken, naturel, whitewash of warm kastanje, visgraat of Hongaarse punt. Het kan allemaal.De collectie past net zo goed in de hectiek van een druk gezinsleven als in een modern appartement, waar niet dagelijks kinderen over de vloer komen.

Novilon Bella heeftiets frivools. De collectie verrast door de lichte motieven en structuren. Je vindt er beton, klassieke planken met een lichte houttint, een marmerstructuur en het tijdloze terrazzo in terug. Stuk voor stuk bijzondere dessins die passen bij het moderne leven.

En Novilon Prima tenslotte omvat een aantal stoere, strakke betonkleuren en natuurlijke houtdessins. De collectie werd ontworpen met starters in gedachten en geldt als een kwalitatieve vloer met unieke dessins voor een aantrekkelijke prijs.

Novilon is verder ideaal voor vloerverwarming, lichtverend en dus aangenaam aan de voeten, heel eenvoudig te reinigen, antistatisch en ijzersterk.Forbo geeft dan ook een garantie van maar liefst 15 jaar op elke Novilon vloer. De ‘leefvloer’dempt het contact- en omgevingsgeluid voortsaanzienlijk. De Novilon vloeren worden geleverd op kamerbreed vinyl in breedtes van twee, drie of vier meter (en is tot 40 vierkante meter los te leggen). Novilon wordt ftalaatvrij en duurzaam geproduceerd in Nederland. Voor meer informatie zie www.forbo-flooring.nl/novilon. Je kunt de vloeren ook alvast bekijken in je eigen interieur via de Forbo Vloerplanner: www.forbo-flooring.nl/vloerplanner.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners