1164
vlinders

Een tuin met bloemen is een feest voor mensen en… vlinders. Vlinders fladderen elegant van bloem naar bloem en betoveren ons met hun prachtig gekleurde vleugels. Met bepaalde tuinplanten geeft u ze een extra warm welkom. Met name wanneer deze vlinderplanten optimaal in bloei staan. Voor een rijke bloei zijn water en voeding echter essentieel. De nieuwe biologische plantenvoeding van Asef Naturen geeft ook vlinderplanten de kracht om optimaal te bloeien. Zo wordt de tuin een attractiepark voor vlinders!

Vlinderplanten
Tijdens de bloei trekken bloemen en planten vlinders aan die zich te goed doen aan de nectar in de bloemen. Er zijn diverse tuinplanten waar vlinders extra dol op zijn. De vlinderstruik (Buddleja) is de bekendste en de populairste. De plant heeft prachtige bloemtrossen in verschillende kleuren waaronder wit, roze, dieppaars, purperrood, lila of blauw. Naast de vlinderstruik zijn vlinders ook gek op lavendel, rode zonnehoed (Echinacea), Heliotroop, hemelsleutel (Sedum) en ijzerhard (Verbena bonariensis).

Natuurlijke voeding
Voor tuinplanten is gezond eten en drinken zeer belangrijk. Als een plant geen water krijgt, verdroogt hij en bij gebrek aan voeding bloeit een plant veel minder uitbundig. Geef tuinplanten (als de vlinderstruik) daarom in een droge periode water met plantenvoeding. Nieuw is de natuurlijke plantenvoeding van Asef Naturen. De voeding is 100% biologisch en houdt planten gezond en zorgt voor optimale bloei… Hoe meer bloemen hoe meer vlinders in de tuin!

Herken de vlinder
Samen met de Vlinderstichting heeft Asef Naturen een unieke actie opgezet. Tot en met september 2010 krijgt iedereen die plantenvoeding van Asef Naturen koopt een Vlinderherkenningskaart. Deze kaart bevat een overzicht van alle vlinders die in Nederland voorkomen. Op de website van Asef Naturen (www.naturen.nl) vind je meer informatie over deze vrolijke vlinderactie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners