1127
Bella Anna hortensia
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

Dit tuinseizoen introduceert hortensiaspecialist Endless Summer een nieuwe tuinhortensia: Bella Anna. Een bijzondere bloeier met een mix van roze en oudroze bloemen. En heel bijzonder: Bella Anna kan in de zomer meerdere keren bloeien, dus dat is extra mooi

Noviteit

Hydrangea arborescens ‘Bella Anna’ is een nieuwe tuinhortensia met een unieke kleurschakering van roze en oudroze. Bovendien zijn de takken van de plant sterker dan andere Hydrangea arborescens-soorten en dat is geen overbodige luxe want de bloemschermen kunnen soms wel 25 centimeter groot worden. Wanneer je uitgebloeide bloemen steeds afknipt, vormt de plant op de zijtakken na ongeveer zes weken weer nieuwe bloemen. De hortensia is volledig winterhard (tot -35C).

Eenvoudig

Naast de nieuwe ‘Bella Anna’ bestaat de collectie van Endless Summer uit de tuinhortensia’s (Hydrangea macrophylla) The Original, The Blushing Bride en Twist-n-Shout. Je kunt hortensia’s het beste in mei op een halfschaduw plek planten. Voor een optimale groeistart voeg je wat speciale tuingrond toe. Geef vervolgens royaal water. De hortensia’s kun je ook uitstekend in grote potten op het (dak)terras of balkon zetten. Gaat de plant wat ‘slaphangen’? Geef dan water zodat hij zich (kort na het watergeven) weer op kan richten. Bij elke hortensia van Endless Summer zit een zakje Pokon voeding. Dat garandeert een extra lange en uitbundige bloei!

Hortensiafiets

Endless Summer organiseert in 2012 een unieke fietsactie. Elke hortensia is voorzien van een wincode. Wanneer je deze code via de website van Endless Summer invoert maak je kans op een van de zes stadsfietsen van Gazelle of een van de honderd Pokon voedingspakketten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide