195
Tuinieren met de Meilandjes
Gepubliceerd: 25-05-2024 Laatste update: 29-05-2024

Geen sloophamer of verfroller voor de familie Meiland. In plaats daarvan staan Erica Renkema en Martien Meiland met schop en gieter in de tuin van Boutique Pension Code Rosé om hun eigen tuinhortensia’s te planten. De tuinplant die officieel Hydrangea ‘Code Rosé’ heet, is vorig jaar juni gedoopt door de Meilandjes. In de fraai aangelegde tuin van het pension zijn diverse plantvakken vrijgehouden waar de hortensia’s vanaf nu tot in het najaar kleur geven. De felroze bloemen met een donkerroze randje en het donkergroene blad zorgen voor een stijlvolle sfeer die ook het interieur van het pension kenmerkt.

Het pension staat sinds enkele weken te koop. Erica Renkema: “Tot de verkoop blijven we uiteraard met veel plezier onze gasten ontvangen. En vanaf nu kan er ook volop genoten worden in onze zomertuin vol bloeiende hortensia’s.”

Planten met passie

Tuinieren is meer dan een hobby voor de familie Meiland. Het is een passie die tot uiting komt in elke hoek van hun prachtige pension. De keuze voor hortensia’s, en dan specifiek de Hydrangea ‘Code Rosé’, is niet zomaar gemaakt. Deze plant staat symbool voor hun oog voor detail en liefde voor schoonheid.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

De Hydrangea ‘Code Rosé’ is een blikvanger. De combinatie van felroze bloemen met een subtiel donkerroze randje en het contrasterende donkergroene blad, geeft de tuin een elegante uitstraling. Deze stijlvolheid loopt naadloos over in het interieur van Boutique Pension Code Rosé, waar dezelfde kleuren en verfijning terugkomen.

De kracht van Hydrangea ‘Code Rosé’

De Hydrangea ‘Code Rosé’ is niet alleen mooi, maar ook functioneel. De plant bloeit van de vroege zomer tot diep in het najaar, waardoor de tuin maandenlang levendig en kleurrijk blijft. Het gemak van onderhoud maakt deze hortensia een favoriet onder tuinliefhebbers.

Hortensia’s zijn ideale planten voor diverse tuinomstandigheden. Ze gedijen goed in zowel volle zon als halfschaduw, wat ze veelzijdig maakt voor elke tuinindeling. De 'Code Rosé' hortensia heeft bovendien een uitstekende winterhardheid, waardoor hij jaar na jaar weer prachtig bloeit.

Gasten blijven welkom

Hoewel het pension te koop staat, blijven Erica en Martien hun gasten hartelijk verwelkomen. De nieuwe zomertuin vol bloeiende hortensia’s biedt een extra dimensie aan het verblijf. "We willen dat onze gasten optimaal genieten van de rust en schoonheid van onze tuin," zegt Erica. "De hortensia’s zijn daar een essentieel onderdeel van."

De zorg en aandacht die in de tuin is gestoken, reflecteert de algehele service en gastvrijheid die bezoekers kunnen verwachten bij Boutique Pension Code Rosé. Het creëren van een aangename en ontspannende omgeving is altijd een prioriteit geweest voor de familie Meiland.

Inspiratie voor thuis

De passie van de familie Meiland voor tuinieren kan een inspiratiebron zijn voor iedereen die zijn eigen tuin wil verfraaien. Het kiezen van planten zoals de Hydrangea ‘Code Rosé’ kan een groot verschil maken in de uitstraling van je buitenruimte.

Professionele tuinontwerpers raden aan om bij het kiezen van planten rekening te houden met kleur, bloeiperiode en onderhoudsgemak. Hortensia’s zijn een uitstekende keuze omdat ze al deze eigenschappen combineren. 

Tuinieren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een beetje planning en de juiste planten kun je een prachtige tuin creëren die het hele jaar door plezier biedt. De Hydrangea ‘Code Rosé’ is een perfect voorbeeld van hoe een enkele plant een groot verschil kan maken.

Conclusie

De familie Meiland laat zien hoe tuinieren een bron van vreugde en schoonheid kan zijn. Door hun liefde voor hortensia’s en hun toewijding aan het creëren van een prachtige tuin, hebben ze Boutique Pension Code Rosé een unieke en aantrekkelijke bestemming gemaakt. Zelfs nu het pension te koop staat, blijft de passie voor tuinieren duidelijk zichtbaar.

Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, de tips en inspiratie van de familie Meiland kunnen je helpen om je eigen tuin om te toveren tot een oase van rust en schoonheid. De Hydrangea ‘Code Rosé’ is een schitterende toevoeging die elke tuin kan verfraaien en tot leven brengen.


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids