2263
Tuincentrum dicht? Track je eigen plan(t)

De eerste,heerlijke zonnestralen hebben wellicht al een sproet op je neus getoverd. Maar naast die warme trui die begint te kriebelen, zijn er meer dingen waar we onrustig van worden. Zaken als het uitmesten van je kledingkast en de warme plaids opbergen zijn heerlijk in het voorjaar, en bij ons hoort in dat rijtje ook het aanpakken van de tuin. Wij nemen je graag mee in hoe je vanuit je luie stoel dit intensieve karweitje aanpakt, zelfs wanneer de tuincentra dicht zijn.

 

Het aanpakken van je tuin begint natuurlijk met een inventarisatie; Wat heb je al? En vooral; Wat mist er nog? Soms is het lastig je voor te stellen wat er gaat bloeien en groeien gedurende het voorjaar. Nu is het-op een verdwaalde krokus na- vaak nog kaal. Laat je niet om de tuin leiden, foto’s van vorig jaar kunnen hierbij uitkomst bieden. Vervolgens slaan wij dit jaar online onze slag en wij vinden dit echt een uitkomst. Waar je in het tuincentrum vaak afgaat op wat er leuk uitziet op dat moment, kun je bij onze optie gerichter een keuze maken.

We weten allemaal, gemakt dient de mens. Online planten kopen is dan ook qua sjouwen en vervoeren (Lees: Geen auto vol modder) ideaal. Daarnaast kun je online ook gericht voor een stijl- en kleurenpallet kiezen, zonder gestoord te worden door andere bezoekers of onrustige kinderen. Vind je een mooie tuin leuk maar heb je geen enorme groene vingers? Geen probleem, want op het internet kies je bloemen, bomen en vooral tuinplanten er gewoon op uit. Op de betere sites staat het benodigde onderhoud namelijk overzichtelijk weergegeven, zoals op bijvoorbeeld tuinplant.nl. Wij zijn fan van deze shop, je vindt hier namelijk meer dan 15.000 verschillende soorten. Wij durven te wedden dat je deze niet allemaal vindt bij het tuincentrum bij jou in de buurt.

Hebben we je enthousiast gemaakt om lekker je tuin in te gaan? Maar nog een beetje inspiratieloos? Ook dan is de online optie ideaal, je kan je namelijk eenvoudig laten inspireren door alle opties en snelkeuzemenu’s. En ook als je liever niet elk jaar deze exercitie wilt ondernemen is online de juiste weg, in de categorie vaste planten kun jij je dan helemaal uitleven.

We zullen deze blog niet te lang maken, want jouw handen jeuken waarschijnlijk om lekker te gaan klikken en scrollen. Nog een laatste tip; Kies wel voor een webshop die verstand van zaken heeft, wij vinden de combinatie met een fysiek tuincentrum ideaal. Vaak jarenlange ervaring, goed bereikbaar en verstand van zaken. Succes en pas op: Het aanbod is groot dus voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners