564
Beukenhaag

Een vast element in de meeste tuinen is een haag. In Nederland behoort de beuk tot één van de populairste haagsoorten. Een beukenhaag bestaat meestal uit een rij jonge beukenplantjes die na verloop van tijd tot een volle haag groeien. Om een sterke en gezonde haag te krijgen krijgen en uitval in het eerste jaar tot een minimum te beperken is een juiste start zeer belangrijk. Gebruik daarom de juiste tuingrond. Naturado heeft een speciale beuken- en hagengrond ontwikkeld waardoor haagplanten meteen aanslaan, dus direct beginnen met wortelen.

Wondermiddel
De Beuken- en Hagengrond van Naturado bevat een mix van organische grondstoffen als tuinturf, kalk en compost van beukenblad. Doordat de grond ook is verrijkt met het zogenaamde TerraCottem worden water en meststoffen opgeslagen. TerraCottem zorgt ervoor dat water en voedingstoffen naar behoefte van de haag wordt afgegeven. Mede door dit wondermiddel is er meteen een sterke wortelontwikkeling met andere woorden: de haag staat er direct gezond en stevig bij!

Planten van hagen
Hagen kunnen het beste geplant worden in de periode oktober tot en met april (m.u.v. vorstperioden). De wortels kunnen zich dan goed ontwikkelen voordat het groeiseizoen (de zomer) begint. Het planten van een haag is een eenvoudige klus. Na het graven van een sleuf (ongeveer 30-40 cm diep), breng je royaal de beuken- en hagengrond aan en vervolgens plant je de haagplantjes in de verse grond. Vervolgens gebruik je dezelfde hagengrond om de plantsleuf aan te vullen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners