475
Opfleuren Maar! Cyclamen in de tuin
Gepubliceerd: 26-08-2023 Laatste update: 04-01-2024

Wie zegt dat de zomer het einde betekent van levendige kleuren in je tuin? Met de Garden Cyclaam start het feest pas écht! Hier zijn alle redenen waarom deze plant je buitenruimte een vrolijke twist geeft in de nazomer.

Kleurenexplosie!

De Garden Cyclaam schreeuwt kleur. Subtiel lila? Check! Knallend rood of roze? Dubbel check! En de stervormige bloemen? Die hangen eigenwijs met hun hartjes naar beneden en blaadjes die pronken naar boven. Kijk ook even stiekem onder hun 'rokjes' - talloze nieuwe knopjes staan klaar om te schitteren!

Blad Beauty

Elk groen, hartvormig blaadje draagt bij aan de show. Ze zitten volop in een rozet en tonen hun schitterende zilvergrijze patronen. En ja, elk blad belooft je een nieuwe bloem. Puur natuur!

snoeiguide-banner-2024.png

Dorstlesser De Luxe

Geen doorsnee watergewoonten voor deze plant! Geef ze water langs de potrand of via een schoteltje eronder, zodat de wortels het van onderaf opnemen. Plaats ze in halfschaduw en zorg voor afwateringsgaten. En maak je geen zorgen over de winter; een beetje koude? Daar lachen ze om!

garden-cyclaam.jpg

Mix & Match Tip:

Stel je voor: meerdere cyclamen in één grote schaal buiten. Ga je voor één kleur voor een zen-effect? Of mix je ze voor een kleurrijk pallet? Kies zelf en wordt instant blij!

Duurzaam & Dierenvriend

In de herfst is er minder voedsel voor onze vliegende vrienden. Gelukkig zijn de nectarrijke bloemen van de Garden Cyclaam een traktatie voor vlinders, bijen en hommels. Pluspunt: onze kwekers zijn pro-natuur, met minimale energie en toevoegingen. Zo is het een win voor jou, de insecten én de planeet!

Kortom, wil je je buitenruimte laten stralen tijdens de nazomer en herfst? De Garden Cyclaam wacht op je!

Bron beeld: Cyclaam.eu


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids