343
Kleurrijke krachtpatsers; Magical hortensia’s

Bloeitesten van bloemenveiling Royal FloraHolland in 2022 tonen aan dat Magical tuinhortensia’s zeer sterk zijn. De stevige stelen blijven ook tijdens een flinke regenbui gewoon fier overeind staan en hoewel Magical tuinhortensia’s het liefst in de halfschaduw staan, doen ze het ook goed op een zonnige standplaats.

De planten zijn geschikt voor toepassing in borders maar ook voor potten op balkon en terras. Sinds de introductie in 2013 van Magical hortensia’s zijn er regelmatig nieuwe soorten aan de collectie toegevoegd. Dit jaar wordt de Magical ‘Green Revolution’ geïntroduceerd. De hoofdkleur van de bloem is groen met een wit hartje. Bij aankoop van deze Magical tuinhortensia maak je kans op een moderne regenton van Capi Europe t.w.v. € 349. Gebruik de wincode op het plantenlabel van ‘Green Revolution’ en volg de aanwijzingen.

Kleurenspel
Tijdens de bloei geniet je van een uniek kleurenspel dat zich langzaam ontwikkelt. Afhankelijk van de soort beginnen Magical hortensia’s met frisgroene bloemen die hartje zomer hun hoofdkleur krijgen. Als het najaar in aantocht is, krijgt de plant een warme herfsttint. 

Foto credit: Magical Hydrangea

Lees ook


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners