797
Harmonie in de tuin

Voel je je ook lekker met bloemen en planten om je heen? Dat is niet zo vreemd. Groen maakt gelukkig en geeft een veilig gevoel. Welkom in de harmonieuze tuin waarin je zintuigen worden geprikkeld en je je helemaal zen voelt. Bloembollen zijn de kers op de taart in deze tuin.

Opladen
Door onduidelijke berichtgeving uit de wereld weten we niet meer waar we op kunnen vertrouwen. Wat is nu waar en wat niet? Daarom vertrouwen we steeds meer op onszelf en de natuur. Ons eigen kompas leidt ons naar de waarheid. Want waar kun je beter op vertrouwen dan op je eigen ogen, oren en neus? We omringen ons daarom met groen, wat ervoor zorgt dat we ons eraan kunnen opladen en erin kunnen terugtrekken.

harmonie-in-de-tuin-003.jpg
Besloten gevoel
Plekjes waar we ons kunnen terugtrekken en de natuur om ons heen kunnen voelen staan symbool in de harmonieuze tuin. Alles wat de zintuigen aanwakkert, is belangrijk. De harmonieuze tuin zit vol natuurlijke en ronde vormen die je omarmen en tot rust laten komen. De contrastrijke natuurlijke en grove materialen helpen bij het creëren van een besloten gevoel.

Beleving met bloembollen
Groen is erg belangrijk in deze tuin en is daarom de hoofdkleur. Maar kleuren zijn onmisbaar. Rustige kleuren als wit, roze en lila geven de harmonieuze tuin een positieve sfeer. Geurende en prachtig gekleurde bloembollen voegen beleving toe. Roze tulpen, witte en blauwe druifjes en de ronde lilakleurige sierui zijn een lust voor je ogen. En de geur die ze verspreiden is een verrassing voor je neus.

harmonie-in-de-tuin-004.jpg
Wist je dat…
…tulpen, sieruien en andere bolgewassen perfect zijn voor het doen van rituelen in je tuin? Bijvoorbeeld voor het maken van een mandala. Deze staat symbool voor oneindigheid met de binnen- en buitenwereld. Bloembollen in de harmonieuze tuin maken de cirkel rond.

Beeld: iBulb

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners