1211
Energieboost van bloembollen

 Ben jij zo’n type dat de wereld aankan? Boordevol energie en geïnspireerd door het feit dat de natuur goed voor je is? Dan is de energieke tuin een paradijs om je in onder te dompelen voor een fris en actief gevoel.

Natuur
De energie is voelbaar in de tijd waarin we leven. Fit zijn en daadkracht uitstralen is zo belangrijk dat gezondheid meer waarde heeft dan materialisme. De natuur om ons heen is onmisbaar omdat bomen, bloemen en planten de ultieme leveranciers van zuurstof zijn. Ze geven daarmee letterlijk energie en levenskracht.

Energieboost-van-bloembollen-02.jpg

Energieke tuin
Actief zijn en geestkracht hebben zijn belangrijke eigenschappen die veel mensen van zichzelf verlangen. Optimisme en fris de nieuwe tijd ingaan staan dan ook symbool voor de energieke tuin. Door in de tuin en op het balkon en terras sterke kleuren te gebruiken, maak je van de buitenruimte een ontspannen en tegelijkertijd actieve plek. Energieke kleuren en strakke, krachtige bloemen geven de tuin een sportief gevoel, vooral als je ze in opvallende kleurbanen plant. Het kleurenpalet van wit, harde tinten rood, blauw en paars straalt daardoor de gewenste winnaarsmentaliteit uit.

Energieboost-van-bloembollen-03.jpg

Bloembollen
Straks komen de maanden van grauw en koud weer, maar daarna komen in het voorjaar weer de zon, warmte en licht om de hoek kijken. Dat is fijn, want daardoor voel je je fit en blij. Wees lief voor jezelf en zorg ervoor dat je dit frisse voorjaarsgevoel straks vasthoudt en er zoveel mogelijk van geniet. Hoe? Met bloembollen natuurlijk. Ze versterken het energieke gevoel omdat ze zo vroeg in het voorjaar kleur brengen. Plant dus nu bloembollen om in het voorjaar van een extra lange energieboost te genieten.

Energieboost-van-bloembollen-04.jpg

Energieboost-van-bloembollen-05.jpg

Energieboost-van-bloembollen-06.jpg

Energieboost-van-bloembollen-17.jpg

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners