4579
Kleurentrends 2020: Flow at the Core
Gepubliceerd: 09-09-2019 Laatste update: 05-05-2022

Moeder Natuur geeft de aanwijzingen in deze botanische, down to earth en duurzame verzameling kleuren. Een perfecte mix voor degene die niet ieder seizoen iets anders wil, maar zoekt naar een sprankelende kleurencombinatie voor de lange termijn. De kleuren van Flow at the Core roepen comfort en nostalgie op, vooral de zachte middentonen.

Troostrijke kleuren als Rose Stain en Saguaro geven een rustgevend gevoel. Helemaal door de toevoeging van donkere tinten als Robin’s Wing en Black Lily. Het lichte deel van het palet is toegevoegd om het geheel meer diepte te geven.  

Thuis draait het allemaal om balans. Het dagelijks leven is immers al druk genoeg. Trendpalet Flow at the Core kun je op diverse manieren gebruiken:
ga voor een lichte of juist een donkere basis en combineer met een contrasterende tint om het geheel kracht bij te zetten. Zo maak je van je huis een fijne relaxplek in de wereld die maar door- en doordraait.

inspiratiebrochures1.png

Geef twee aan elkaar grenzende muren elk een andere kleur voor een verrassend effect: de één licht en de ander donker. Door te kiezen voor afgeronde vormen en zachte materialen wordt je huis jouw eigen knusse cocon. 

Flow-at-the-core-3-.jpg  

Flow-at-the-core-7-.jpg  

Histor Kleurentrends 2020
De Trendkleur Chinese Porcelain is onderdeel van drie nieuwe Histor Kleurentrends voor 2020. Flow on the Move, een vrolijk en speels palet. Flow at the Core roept een gevoel van nostalgie op met kleuren uit een rijke botanische tuin. Flow in the Know zoekt naar de balans tussen natuur en techniek met rauwe natuurtinten en geoxideerd blauw-groen. 

Wil jij gelijk aan de slag met de trendkleuren van 2020? Shop de Histor kleurentrends 2020 lekker vanuit je luie stoel op Bol.com

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide