3248
Kleurentrends 2020: Flow on the Move
Gepubliceerd: 09-09-2019 Laatste update: 05-05-2022

Dit vrolijk en speels palet brengt kleuren van over de hele wereld samen. Hierdoor ontstaat er een fris nieuw beeld dat zowel modern als bekend aandoet. ‘Vloekende’ kleuren als Sweet Sheba, LA Heart en Chinese Porcelain leveren een opgewekte combinatie die expressie aanmoedigen in de zelfbewuste en extraverte mens.

Flow on the Move is een trendpalet om echt vrolijk van te worden, vol creatieve combinaties die je energie geven. Alles mag en kan: combineer nieuw design met vintage, handgemaakte items met ‘’plastic fantastic’’ en pastelkleuren met diepe tinten. Het resultaat? Een interieur dat verrast, inspireert en 100% van jou is.

Met kleur kun je een verrassende verbinding vormen tussen twee kamers. Zo creëer je eenheid, door de gekleurde muur vanuit de ene kamer door te trekken naar de andere
kamer. Wees niet bang om lichte en donkere kleuren te combineren: zo krijgen ze beiden meer karakter. Ze brengen je huis tot leven. 

inspiratiebrochures1.png

Flow-on-the-move-3-.jpg  

Flow-on-the-move-2-.jpg  

Histor Kleurentrends 2020
De Trendkleur Chinese Porcelain is onderdeel van drie nieuwe Histor Kleurentrends voor 2020. Flow on the Move, een vrolijk en speels palet. Flow at the Core roept een gevoel van nostalgie op met kleuren uit een rijke botanische tuin. Flow in the Know zoekt naar de balans tussen natuur en techniek met rauwe natuurtinten en geoxideerd blauw-groen. 

Wil jij gelijk aan de slag met de trendkleuren van 2020? Shop de Histor kleurentrends 2020 lekker vanuit je luie stoel op Bol.com

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide