6606
Kleurentrends 2020: Flow in the Know
Gepubliceerd: 09-09-2019 Laatste update: 05-05-2022

Dit thema zorgt voor een verfijnd samenspel van technologie en natuur door middel van rauwe natuurtinten als Ginger Cake en Talavera, naast natuurlijk geoxideerd blauw-groen wat te vinden is in Chinese Porcelain en Wave of Mystery. Een kleurengroep voor mensen die op zoek zijn naar manieren om de maatschappij te veranderen, door bij te dragen aan een toekomst die beter is dan het verleden.

Donkere, warme kleuren met een vleugje seventies: dat is Flow in the Know. In dit trendpalet komen technologie en natuur perfect samen. Het mysterieuze donkere kleurenpalet geeft ieder huis sfeer, terwijl de lichte tinten het nodige contrast geven. En dat zorgt voor het juiste evenwicht om geïnspireerd te werken, maar ook knus op de bank te kruipen.

Met een uitgebalanceerd kleurenpalet breng je eenheid in een ruimte. En door de muren en de meubels dezelfde kleur te geven, zorg je voor nog meer balans. Goudbruine tinten en houten accessoires zijn een mooie toevoeging bij deze donkere kleuren. 

Flow-in-the-know-7-.jpg  

Flow-in-the-know-3-.jpg  

Histor Kleurentrends 2020
De Trendkleur Chinese Porcelain is onderdeel van drie nieuwe Histor Kleurentrends voor 2020. Flow on the Move, een vrolijk en speels palet. Flow at the Core roept een gevoel van nostalgie op met kleuren uit een rijke botanische tuin. Flow in the Know zoekt naar de balans tussen natuur en techniek met rauwe natuurtinten en geoxideerd blauw-groen. 

Wil jij gelijk aan de slag met de trendkleuren van 2020? Shop de Histor kleurentrends 2020 lekker vanuit je luie stoel op Bol.com

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide