2933
Histor Kleurentrend 2022: Introspective
Gepubliceerd: 02-09-2021

Noem ons een huismus, maar wij zijn zó graag lekker thuis. Af en toe op pad is iets wat we ook graag doen, maar niks zo lekker dan na een lange dag op je eigen bank neerploffen. De dag doornemen met je geliefde, een boek bij de openhaard of een film kijken met je kinderen. Wij houden ervan.

Alles wat we hier opnoemen komt eigenlijk neer op één ding; Tot rust komen, jezelf zijn. In de huidige maatschappij gaat alles snel, is veel leuk en krijgen we veel prikkels. Jezelf in balans houden is belangrijker dan ooit. Om deze oase van rust te creërenis een stevige basis belangrijk, deze basis letterlijk de juiste inkleuring geven is letterlijk van belang. Wij gaan dat in 2022 doen met kleuren van het palet Introspective van Histor.

Ga voor intiem

Histor-kleurentrends-2022-03_kopiëren.jpg

Je huis een plek maken die vredig en intiem voelt, dat kun je bereiken met inspiratiepaletIntrospective. Dit palet haakt misschien wel het beste van allemaal aan op dé Histor kleur van 2022 OliveSprig. Deze basiskleur wordt verder versterkt door de tinten die we op dit palet vinden. Perfect voor wie houdt van een ingetogen sfeer maar toch een vleugje kleur toe wil voegen aan een verder neutraal ingerichte ruimte. Dus ook wanneer je kleur bekennen in je interieur nog wat spannend vindt, zit je met deze kleuren goed.

Neem de trap

Histor-kleurentrends-2022-02_kopiëren.jpg

Eerder hebben we bij kleurenpalet Invaluable al detrapsgewijze 60-30-10-suggestie gedaan. Neem een basis, vul dit aan en kies tenslotte een accent. Om het nog meer concreet te maken heeft Histor voor jou al een trapje gemaakt, begin bijvoorbeeld met lichtblauw Magic Wand (PPG1158-2), vul dit aan met de lichte perziktint Island Retreat (PPG1073-1) en top het af met de meer uitgesproken koraalrode Fruit Lattice (PPG1188-7).

Ruim je hoofd op

Wanneer je behoefte hebt om letterlijk en figuurlijk de boel op te ruimen, dan is Introspective jouw keuze. De kleuren lenen zich perfect voor een minimalistisch interieur. Ze zijn basic, overheersen niet maar geven toch een subtiele kwinkslag aan jouw muren. Door de rust die ze uitstralen krijg jij alle kans om aan het eind van de dag je schoenen uit te gooien, je jas uit te doen en jezelf te kunnen zijn.

Bestel Histor verf gemakkelijk online op Bol.com

Laat je ook inspireren door de andere Histor kleurentrends 2022

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide