2062
Histor kleurentrend 2022: Inspired
Gepubliceerd: 02-09-2021

Je kent ze wel; Die vriendin die altijd lacht of die collega die áltijd straalt! Inspirerende mensen vinden wij dat! Uiteraard, iedereen heeft wel eens een off day. Maar zo’n heerlijke spring in ’t veld, als een lammetje in de weide, dat willen we allemaal zijn. Wist je dat de keuze van de kleur in je huis daar ook invloed op heeft? We gaan niet claimen dat de kleuren van het palet Inspired van Histor jou meteen tot Miss Sunshine omtoveren. Maar blij? Dat worden wij er zeker van!

Eeuwige optimist

Histor-kleurentrends-2022-05_kopiëren.jpg

Afgelopen tijd was niet voor iedereen altijd makkelijk, maar daar gaan we het niet verder over hebben. We gaan voor de toekomst, vol vrolijkheid en optimisme. Niets moet en alles mag, daar staat dit kleurenpalet van Histor voor. Niks is gek, zolang jij maar achter je keuze staat. Het staat voor autonomie, vrijheid én een klein vleugje eigenwijsheid. Wij houden van deze dynamiek en energie. Van lachende kinderen die een ijsje knoeien op een zomerse dag en de eerste sproeten op je gezicht. Dit gevoel, dat krijgen wij bij de kleuren van Inspired.

inspiratiebrochures1.png

Van appel tot mint

Histor-kleurentrends-2022-18_kopiëren.jpg

Aanhakend op alle andere trends gaan we nog steeds niet voor schreeuwend oranje of appeltjes groen. We blijven in de heerlijke, vriendelijke tinten. Maar wel meer uitgesproken dan de (overigens prachtige!) Histor kleur van 2022 OliveSprig. Voor een speels effect combineer je bijvoorbeeld het licht appelgroene Chilled Mint (PPG1224-3) met rozerood Apple Cheek (PPG1187-4) en/of goudgeel Burning Gold (PPG1213-7). Of de kleuren jaren meegaan? Heel eerlijk, weten we dat niet. Maar door alle energie die ze uitstralen krijg jij ongetwijfeld snel weer zin om nieuwe plannen voor je interieur te maken.

Inspireren kun je leren

Vind je echt helemaal gaan voor kleur spannend? Dat snappen wij. Ook wanneer je van jezelf veel energie hebt kan het soms net een tikje té inspirerend zijn. Daarom is het kiezen van een basiskleur -of dat nu Histor kleur van 2022 OliveSprig, of een kleur van de andere paletten is- een aanrader. Vanuit een stevige basis kun je alle kanten op. Het voordeel van de trends is dat er weer kleur mag, maar wel gecombineerd met openheid en een frisse bries. Écht vloeken gaat het dus nooit. Dus durf het aan, maar doseer zoveel bij jou past!

Bestel Histor verf gemakkelijk online op Bol.com

Laat je ook inspireren door de andere Histor kleurentrends 2022

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide