Gepubliceerd: 10-09-2021 22:24
1663
Vlaggenmast kerstverlichting; een kerstboom van lampjes

Vind je het rondom de feestdagen ook zo leuk om je woning aan de binnen- én de buitenkant te decoreren? Als je beide opties aangrijpt, maak je een spektakel van de kerstdecoratie voor je huis. Buitenshuis is het een fraai idee om voor veel verlichting te zorgen: het brengt warmte in de koude tijd van het jaar. Met vlaggenmast kerstverlichting haal je een kerstboom bestaande uit veel lampjes naar je tuin toe. Om déze redenen wil je dit niet missen!

Sfeervolle vlaggenmast kerstverlichting buitenshuis

Lampjes en lichtjes maken het gezellig als het buiten koud en kil is. Of het nu is voor de voorbijgangers of voor jezelf als je uit je woning kijkt: kerstverlichting buiten zorgt voor een lach op het gezicht. Wil je een optimale hoeveelheid sfeer verspreiden in je tuin? Dat doe je met vlaggenmast kerstverlichting – een echte lichtjesboom die je tuin laat stralen als nooit tevoren. Zet de verlichte boom in de voortuin of juist in de achtertuin: het is maar net waar jij de boom het liefst hebt staan. Je kunt er dagelijks weer urenlang naar kijken, aangezien dit uitzicht je blijft vermaken.

Uniek aanzicht voor de woning

banner-woontrends-2024-mag.png

Vlaggenmast kerstverlichting zorgt niet alleen voor veel sfeer, maar brengt ook nog eens een uniek aanzicht met zich mee. Meestal kiezen we immers voor decoratie met een echte kerstboom, in ieder geval binnenshuis. En buitenshuis hebben verschillende mensen een spar staan, die wordt gedecoreerd als de feestdagen eraan komen. Het versieren van een ander type boom komt tevens voorbij. Met vlaggenmast verlichting vormt dit het uitgangspunt, maar ga je toch voor een heel ander resultaat! De vorm van de kerstboom blijft namelijk centraal staan, maar deze bestaat in z’n geheel uit verlichting. Zo’n bijzondere kerstboom brengt een ultiem feestelijk gevoel met zich mee! Je hebt daarbij de keuze uit een styling naar wens. Denk na over de gewenste hoogte van de boom. Maar je hebt het ook voor het zeggen wat betreft de hoeveelheid lampjes en de kleur van de lampjes. Ga je bijvoorbeeld voor klassieke, witte verlichting, of kies je liever voor multi colour verlichting?

Grote verlichte kerstboom in de tuin

Pak je het liefst helemaal uit met verlichting in de tuin? Dat maakt dit idee tevens goed geschikt: je kunt de magische boom enorm hoog laten komen. Zo valt die boom absoluut op! De verlichte kerstboom van 1,5, 2, 3, 4, 6, 8, 10 of zelfs 12 meter komt tot grote hoogte. Er zijn veel verschillende hoogtes om uit te kiezen: er is voor iedere tuin een perfect passend design te vinden. Laat de 3D boom bijvoorbeeld tot aan de dakgevel komen, of juist tot aan de gehele hoogte van je woning. 

Gemakkelijker dan een originele kerstboom

Heb je eerder een originele kerstboom in de tuin gezet voor de feestdagen? Dan ken je ook de bijbehorende nadelen. Het is veel geregel om zo’n grote boom in de tuin te krijgen. De boom is zwaar en moeilijk te vervoeren. En na afloop wil je ‘m misschien weer weg hebben uit de tuin – dan kun je opnieuw aan het werk gaan. Je bent nog niet eens met de lampjes in de weer gegaan, dat komt er daarnaast nog bij. Tevens kunnen er naalden uitvallen, wat voor rommel kan zorgen.

Met vlaggenmast kerstverlichting kies je voor een gemakkelijkere vorm van decoratie in de tuin. Je bespaart jezelf namelijk veel moeite wat betreft het opzetten van de boom. Met het doordachte ontwerp bestaande uit een handige constructie is de 3D boom in no time opgetuigd. Zo kan de paal al binnen zo’n vijftien minuten zijn opgezet! Gereedschap is hierbij niet nodig, om het nog eenvoudiger te maken. Als je de verlichting na verloop van tijd wilt verplaatsen, om een ander hoekje in de tuin te kunnen verlichten, is dat ook geen punt. Zijn de feestdagen voorbij? Dan berg je de verlichting snel weer op, op compacte wijze. Je hebt er maar weinig ruimte voor nodig, zeker als je kiest voor de deelbare vlaggenmast.

Met of zonder eigen mast

Over de vlaggenmast gesproken! Jij hebt het voor het zeggen wat betreft de samenstelling van de verlichting. Je kunt de vlaggenmast gebruiken die je al hebt, mocht je er reeds een in bezit hebben. Het is immers zonde om niets met een bestaande mast te doen.

Als je nog geen vlaggenmast hebt, kun je een bijpassende mast kiezen bij de verlichting. Denk aan een deelbare mast voor de verlichting van 6 of 8 meter hoog. Zo kun je de mast na de feestdagen ook weer eenvoudig bewaren, voor het volgende seizoen. 

Jarenlang genieten van kerstverlichting met vlaggenmast

Kies voor kwalitatieve kerstverlichting in de tuin, om er zeker van te zijn dat de lampjes jarenlang meegaan. Het merk Fairybell staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Er worden slimme LED lampjes toegevoegd aan de verlichting, die tegen alle weersomstandigheden kunnen. Daarnaast is LED verlichting energiezuinig: je kunt de verlichting zonder zorgen lekker vaak aan hebben staan. Geniet iedere keer weer van die gezelligheid rondom de feestdagen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide