1594
Opruimen van je huis na de feestdagen
Gepubliceerd: 09-12-2019

December is een drukke maand vol met gezellige dagen. Van het feest met de goed heilig man genaamd Sinterklaas tot de verre reiziger van de Noordpool, de Kerstman. De ideale tijd om samen met je familie te genieten van heerlijk eten, prachtige cadeaus en echte familietijd.  Heerlijk om na te genieten, maar je kan je ook voorstellen dat het huis een bende kan zijn na al die drukke dagen. Zalig om het nieuwe jaar met een schoon en opgeruimd huis te beginnen. Maar hoe doe je dat eigenlijk? In dit artikel lees je verschillende tips om jouw plekje weer helemaal fris te maken.

 

De opruimregel

Opruimen heeft geen enkele zin, als je niet eerst spullen weg doet. Anders verplaats je het alleen van bijvoorbeeld de tafel naar de kast. Daarom is de volgende opruimregel echt een goudentip: heb je het voorwerp de afgelopen jaar niet gebruikt en kost het minder dan €20 om te vervangen, doe het dan weg. Je zult zien hoe veel je dan weg kan doen en je gaat het geen eens missen. Natuurlijk wel een nobel idee om het weg te geven aan bijvoorbeeld de Kringloop of een ander goed doel.

Opbergen van tassen

Waardevolle spullen gooi je niet zomaar op een hoop of stop je weg in een hoekje. Zeker niet als je deze items vaak gebruikt. Dan moet het juist bij de hand zijn. Een goede optie is dan om tassen aan te schaffen, zoals een laptoptas om je laptop in op te bergen. Bij The Little Green Bag heb je onwijs veel keuze tussen prachtig ontworpen tassen. Zo ziet het er netjes opgeruimd uit en zijn je spullen ook nog eens goed beschermd. Je kan er ook voor kiezen om een speciale plek te maken voor deze tassen, zoals een opbergrek waar je al de tassen aan kan ophangen. Een stukje extra styling voor je interieur en kan je kiezen met welke tas jij de deur uit gaat.

Weg met de snoertjes

Misschien herken je het volgende wel: een la volledig gevuld met snoertjes en kabels waarvan je geen idee hebt waarvoor ze zijn. Iedereen heeft zo speciale la in huis waar je eigenlijk nooit wat mee doet. In deze moderne tijd kan je er van uit gaan dat je deze snoertjes nooit meer nodig gaat hebben en dat de techniek alleen maar meer draadloos wordt. Weg er mee dus! Als je met deze simpele tips aan de slag gaat zal jouw huis er al een stuk frisser uitzien voor een goed begin van het nieuwe jaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide