1012
IKEA geeft je huis een vleugje magie tijdens de feestdagen

De winterse feestdagen komen eraan – de perfecte periode om je huis net dat beetje extra gezelligheid te geven. Met de nieuwe collectie van IKEA zorg je voor een warme, knusse sfeer thuis en maak je je huis helemaal klaar voor kerst en alle andere feestdagen in deze koude winterperiode. De wintercollectie bevat een mooie mix van sfeervolle decoratie en gezellige verlichting. De producten zijn vanaf oktober verkrijgbaar in alle IKEA winkels.

Servies en tafellopers

ikea-kerst-trends-2021-08_kopiëren.jpg

Tijdens kerst vieren we de mooie dingen in het leven - bijvoorbeeld tijdens een diner met je dierbaren. En zo’n diner kan op simpele wijze magisch gemaakt worden. De voorbereidingen op zich zijn al een feest voor jong en oud. Dek de tafel met vrolijk VINTER servies, tafellopers vol maretakken en een lichtsnoer in de vorm van blaadjes. Geef de borden een finishing touch met een maretak-decoratie die je kan bevestigen aan naamkaartjes. En zet voor de kleintjes een sprookjesachtig VINTERSAGA huisje van gemberkoek op tafel – maak het af met suiker en het lijkt of er verse sneeuw op de daken ligt.

Decoratie uit de natuur

ikea-kerst-trends-2021-07_kopiëren.jpg

Versier je huis met opvallende VINTER kerstballen geïnspireerd op dieren uit de Scandinavische winterse bossen: een vos, een haas en een hert. De strikjes zitten al aan de ballen waardoor je ze makkelijk kan ophangen. De collectie bevat ook de VINTER standaard in de vorm van een kerstboom, waar je versiering aan kan hangen. Of kies voor de handgemaakte papieren VINTER decoraties met jute linten, gemaakt van textiel- en afvalresten uit India.

Lichtpuntjes

ikea-kerst-trends-2021-35_kopiëren.jpg

STRÅLA lichtjes maken de donkere wintermaanden knus en gezellig. Niets zo fijn als door de straat lopen en in de hele buurt lampjes te zien branden. Verlichting in je raam of tuin is niet alleen voor jou, maar voor iedereen die langsloopt. Versier het huis met de STRÅLA ledlampen in de vorm van lantaarnhuisjes. Zorg samen voor een gezellige, knusse sfeer met hang- en tafellampen in de vorm van een ster – een belangrijke Scandinavische traditie. Of creëer gezellig groen licht door de handgeblazen VINTER vazen en potten in het raam te zetten.

Onder de boom

ikea-kerst-trends-2021-06_kopiëren.jpg

De decembermaand staat in het teken van gezelligheid – en daarbij mogen cadeaus niet ontbreken. Pak cadeautjes leuk in met VINTER groen cadeaupapier met natuurlijke patronen en geef ze op die manier een warm winterthema. Maak het cadeautje af met sfeervol VINTER tape, touw of lint. Of - neem even goed de tijd - en wikkel je cadeau in een mooie theedoek.

Meer Ikea kersttrends 2021

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners