2755
Terug naar de Kerst van toen met Ferm Living

We gaan alweer langzaamaan richting het einde van 2021. Voor ons altijd een heerlijke tijd van het jaar want onze favoriete merken komen dan ook weer met de kerstcollecties. Het Deense merk Ferm Living heeft dit jaar goed zijn best gedaan, want wat een gave spullen zitten erbij. De Scandinavische invloed is goed terug te zien, doordat het kleurenpalet rustig is gehouden zullen de spullen bij ieder kerstdiner hun plekje vinden.

Kerst, de tijd van warmte

De fijnste tijd van het jaar, zo omschrijft Ferm Living Kerst en wij zijn het hier roerend mee eens. Voor hen staat Kerst voor warmte en genegenheid. Samenzijn met je dierbaren zal centraal staan, het gevoel van oprechte interesse en van dankbaarheid. Lange avonden met veel lachen en af en toe een traan.

fermLIVING-Flow-Series-OffWhite-Speckle-image_kopiëren.jpg

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Van elkaar mooie geschenken geven en de spanning in de ogen van kinderen wanneer ze de pakjes onder de glinsterende Kerstboom zien liggen. Dit is Kerst voor Ferm Living, en eerlijk is eerlijk. Dit is ook de Kerst zoals wij van Wonenonline hem het liefste zien.

Voor iedere plek een kunstwerkje

Zoals we al zeiden omvat de collectie zeer verassende items. De papieren ornamenten roepen een nostalgisch gevoel op maar combineren goed met het hedendaagse leven. In samenwerking met de Deense architect en artiest Amanda Betz zijn deze kleine kunstwerkjes ontworpen.

fermLIVING-ChristmasPaperCones-image_kopiëren.jpg

De hangers doen het goed in de kerstboom, maar om ze nog meer te accentueren kun je ze ook op andere plekken in huis ophangen. Om het gevoel af te maken worden ze geleverd in een speciaal ontworpen opbergbox. Dat eerste pakje wat jij vol verwachting gaat uitpakken, dat is van Ferm Living dus. 

Laat je lichtje schijnen

In deze donkere dagen is een beetje extra licht vaak zeer welkom. Wij zijn dan ook dól op het gebruik van kaarsen en het warme licht wat het geeft. Ferm Living heeft zowel kandelaars als kaarsen in de collectie.

De gedraaide kaarsen zijn enorm leuk door zijn verassende design. De kandelaars met blaadjes passen daarnaast perfect binnen de ‘back to nature’ trend die we ook in andere interieurtrends terugzien.

fermLIVING-Tonal-ChristmasStocking-image_kopiëren.jpg

Nog even over die cadeautjes..

Dat die cadeautjes niet alleen onder de kerstboom hoeven te liggen, dat maakt de collectie voor Kerst 2021 van Ferm Living ook wel duidelijk. Want de prachtige taupe sok die je leuk kunt ophangen is daar ook zeer geschikt voor. De kleuren die Ferm Living gebruikt, veel taupe kleuren en natuurlijke tinten, zorgen ervoor dat het gevoel van nostalgie behouden blijft en je alle tijd hebt om de focus te leggen op de aspecten die er tijdens de mooie feestdagen écht toedoen; Een warme tijd met elkaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners