1972
Ei ei ei: de 13 leukste eierdopjes op een rij!

De paastakken zijn tegenwoordig als de kerstboom, niet meer weg te denken uit ons interieur wanneer het Pasen is. Dol op de steeds leuker wordende paasdecoratie en –inspiratie zijn wij! Alleen al het aanbod eierdopjes is zó groot dat je voor ieder eitje wel een ander dopje kunt tikken. Wij zetten onze 13 favorieten op een rijtje!

Het stijlvolle ei

zone-denmark-eierdop-met-houder-4-st_kopiëren.jpg

Ga je voor een stijlvolle paastafel? Dan is dit stijlvolle eierdopje de kers op de taart. Door zijn strakke en serene vormgeving past hij ongetwijfeld bij de rest van de paasdecoratie.

Het merkei

lecreuset-eierdopje_kopiëren.jpg

Deze eierdopjes van Le Creuset in vrolijke kleuren zijn een ware eyecatcher. Het merk kennen we natuurlijk van de prachtige kwaliteitspannen. Maar ook prachtige eierdopjes kunnen ze maken!

Het bamboe ei

bamboe-eierdopje.jpg

Bamboe zien we steeds meer terug in het interieur, van meubels tot complete vloeren. Bij de paasdecoratie kan dit dan ook niet achterblijven. Dit leuke houten bamboe eierdopje doet het dan ook heel goed op de groene Paastafel.

Het complete ei

complete-eierpaasset.jpg

Niet alleen een eierdopje, maar een compleet eierplankje mét lepel, alles in één en compleet in de paasstijl. Deze vinden wij ook een topper voor de kinderen gezien het kleine krijtbordje. Dikke tip!

Het auto ei

auto-kever-beetle-ei.jpg

Komen er auto liefhebbers brunchen met Pasen? Dan is dit eierdopje in de vorm van een Volkswagen Beetle écht wat je moet hebben. Paasdecoratie in combinatie van de passie van de gast. Persoonlijker wordt het niet.

Het praktische ei

egg-chair-ei-1.jpg

Dit eitje vinden wij qua vormgeving ontzettend leuk, in de vorm van een designstoel verkrijgbaar in vele kleuren. Maar hij is vooral erg handig. Door het gebruik van siliconen is deze Egg Chair antislip. Praktisch tijdenshet tikken van het eitje!

Het kippige ei

kippig-ei.jpg

Meer Pasen dan dit eierdopje wordt het niet. Een eierdopje waarbij het lijkt dat de onderkant een kip is. Wij vonden hem erg grappig en enorm passend voor de Paasdagen. Ook leuk als cadeautje wanneer je ergens wordt uitgenodigd om te komen brunchen.

Het surprise ei

chicken-egg-cup-and-toast-cutter-bdp-1_kopiëren.jpg

Je kinderen écht verassen tijdens het paasontbijt? Dan is dit Minecraft eierdopje echt perfect. Naast dat het een leuk eierdopje is, is het ook een eiersnijder. Hier zijn de kids wel even zoet mee!

Het super ei

question-block-egg-cup-563041-2.jpg


Nog ééntje in de kindercategorie, een eierdopje én toastsnijder in één van Super Mario. Super leuk voor kinderen, maar ook degene die altijd kind is gebleven kan deze ongetwijfeld waarderen!

Het Disney ei

disney-star-wars-mandalorian-the-child-eierdopje-en-toastsnijder-331799-1.jpg

Minecraft of Super Mario niet helemaal de smaak van je kinderen? Wellicht maak je jezelf wel helemaal populair met het eierdopje van Disneys Star Wars. En ook deze; Een eierdopje én toastsnijder in één.

Het mini ei

minions-eierdopje.jpg

Nee, dit is geen eierdopje voor kleine eitjes zoals die van een kwartel. Dit eierdopje is in de stijl van Minions. Helemaal leuk voor de allerkleinsten. Het bijgeleverde lepeltje maakt het feest helemaal compleet.

Het muizen ei

mickey-mouse-eierdopje_kopiëren.jpg

Natuurlijk weten wij ook wel dat muizen geen eieren leggen, maar dit eierdopje van Disneys Micky Mouse is enorm leuk voor kinderen én gaat generaties lang mee. Waar sommige rages overwaaien kunnen we toch wel stellen dat Mickey een blijvertje is.

Het magische ei

harry-potter-eierdopje.jpg

Van Harry Potter tours tot speciale winkels, al vele Jaren kent deze magiër vele fans. Ook onder de eieren is hij populair, dus een speciaal Harry Potter eierdopje kon niet uitblijven. En ook bij deze; Dat snijden wordt geregeld.

Mocht je nou helemaal in je ‘dopjes’ zijn met al dit aanbod aan paasdecoratie, dan kun je nog helemaal los gaan. Er is namelijk zoveel leuks te krijgen aan eierdopjes. Wij weten zeker dat het onvergetelijke paasdagen worden met de aankoop van een paar verassende eierdopjes!

En nog op zoek naar meer Paasinspiratie, wij hebben ons ook voor jou verdiept in de leukste eierhouders!

Lees ook


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners