3592
De gezelligste paassfeer - zonder de deur uit te gaan
Gepubliceerd: 02-04-2022 Laatste update: 05-09-2023

Pasen, het feest vol frisheid en nieuw leven. Van de gele narcissen tot springende lammetjes in het veld, vrolijkheid ten top! De paashaas die zijn best doet de eieren écht goed te verstoppen en de paasbrunch lijkt nog lekkerder dan vorig jaar. Dit is ons ultieme paasgevoel. Hoe je dit gevoel nog verder kunt versterken en voor iedereen kunt creëren? Lees snel onze tips!

1_egguins-eierhouder---hoofd.jpg

Een ei hoort erbij

inspiratiebrochures1.png

Bij Pasen horen natuurlijk eieren. Om de feestvreugde nog verder te vergroten een tip die het bij iedereen goed doet, van jong tot oud; Koop een paar verassende ei-gadgets! Wij zetten graag een aantal leukerds voor je op een rijtje.

Uitgekookt ontbijt

Met de Egguins eierhouder van Peleg Design maak je de perfect gekookte eieren, zonder ze kapot te laten gaan! . Leuk én handig dus! Met deze pinguïn eierhouder zet je in één keer tot maximaal 6 eieren in het kokende water. En vanuit het water zo hop, op de ontbijttafel.

Een speciale eierkoker is sowieso aan te raden, want het blijft een lastig klusje. En de keuze is er volop, van goedkoop tot duur. En eenmaal gekookt wil je natuurlijk ook dat hij lekker warm blijft, want we kennen het allemaal; Er is áltijd iemand die op zich laat wachten bij het paasontbijt. Een eierwarmer is daar perfect voor.

Gescheiden eieren

products-1-daisy-eierscheider.jpg

Als het je maar niet lukt om een ei te scheiden met twee helften van een eierschaal, dan is de Daisy eischeider van Peleg Design wat voor jou. Met deze handige tool doet het madeliefje al het werk. Hang de eischeider op de rand van een glas of beker, tik een eitje kapot en laat het zachtjes in de scheider vallen. De eidooier blijft bovenin liggen, terwijl het eiwit in het glas zakt en zo het hart van de madelief vormt. Het is een euh... eitje!

Het even anders dan anders doen? Laat iedereen dan z’n eigen eitje bakken op een gourmetstel. Geen gourmet op het menu maar een heerlijke salade? Zo’n perfect gesneden ei is dan wel echt een eyecatcher. Hoe professionele chefs dit doen? Wij verklappen dit; Zij hebben gewoon een speciale eisnijder. Met deze eierprikker, eierwekker én eiersnijder in 1 verras jij je gasten iedere keer weer!

Aangekleed aan tafel

kippenhok-eihouder-458712-1.jpg

De aankleding van de paastafel is natuurlijk ieder jaar weer een leuke uitdaging. Wij houden van fris en natuurlijke tinten. Verse bloemen en volop groen, deze terracotta eierhouder past daar dan ook perfect bij. Je kinderen verassen, dan is deze kippenhok eierhouder ook té leuk voor woorden.

eierrek01.jpg

Ben je echt dol op eieren? Dan kun je niet om dit eierrek heen. Wel een beetje voorzichtig de eitjes eruit pakken hè! Zoals je ziet, wij kunnen helemaal losgaan waar het gaat om eierhouders en –dopjes. De leukste eierdopjes als –eierhouders zetten we dan ook voor je op een rijtje.

De Paassfeer in huis
Naast een lekker eitje, zijn er natuurlijk traditionele Paas versieringen die horen bij de Paastafel. Wat dacht je van schattige kuikentjes, geschilderde paaseieren of prachtige Paas decoratietakken?

De keuze is reuze wat Pasen betreft  - gezellig wordt het met deze accessoires zeker! En sla ook vooral de Hema paasdecoratie dit jaar niet over. Zoals we van ze gewend zijn; Té leuke Paas accessoires voor een prima prijs!

Lees ook

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide