1585
Houd van je ei; Geef ze de leukste houder!
Gepubliceerd: 01-04-2022 Laatste update: 17-03-2024

Nog steeds die standaard plastieken eierhouder in je koelkast? Zonde! Een eierhouder is hét perfecte product voor de gezellige Paastafel wat je óók het hele jaar gewoon kunt gebruiken. Elke keer wanneer jij dan een eitje uit de koelkast pakt verschijnt er een kleine lach op je gezicht. Van grappig, stijlvolle tot duurzame eierhouders. Wij zien alle varianten voorbijkomen. Dus de ideale paasdecoratie én koelkastvuller in één. Hierbij onze favorieten! 

Met zijn allen op stok!

kippenhok-eihouder-458712-1.jpg

Als je op zoek bent naar een eierhouder die écht een lach op je gezicht gaat toveren, dan is dit mini-kippenhok een musthave. Gemaakt van hout en geverfd in een prachtige kleur groen misstaat hij op geen enkele Paastafel. En is het bij jullie thuis altijd een kippenhok door al dat gekakel? Dan is het nog een leuke hint ook!

inspiratiebrochures1.png

Het ei van de Noordpool

products-1_egguins-eierhouder.jpg

Misschien iets minder praktisch in de koelkast door zijn vorm, maar dit wordt weer gecompenseerd door de handige ‘eierkook’ mogelijkheid die deze eierhouder biedt. Een eierhouder waarbij alle pinguïns in een rondje een ei vasthouden die je gewoon in de pan met kokend water kunt dopen. Daar kijkt een beetje pinguïn niet van op!

Het ei in de hoofdrol

eierrek01.jpg

Dit eierrekje is enorm leuk én stylish. Hij staat leuk op tafel en is handig in gebruik. Zorg wel dat je hem vult met stevig gekookte eieren wanneer je hem tussen de paasdecoratie zet. Doe je dit namelijk met ongekookte eieren? Dan ben jij waarschijnlijk binnen no-time een iets minder blij ei.

De ultieme klassieker

eierkip.jpg

Echt specifiek voor Pasen vinden wij toch wel deze eiermand. Gemaakt van een tijdloos design in de vorm van een kip. Eenvoudig te vullen met eitjes en kan op zowel de moderne- als de traditionele Paastafel. Een klassieker om in te investeren.

Hout van de houder

clayre-eef-eierhouder-21-11-20-cm-zwart-hout-metaal.jpg

Deze eierhouder in combinatie van staal en hout vinden wij mooi én handig. Dit formaat eierhouder past namelijk prima in de koelkast en er kunnen meer eieren op dan de gangbare eierhouder. Zo weet jij zeker dat er ’s ochtends altijd een eitje getikt kan worden.

Houd van je eierhouder

houten-eierhouder.jpg

Deze eierhouder is ook gemaakt van hout, maar niet van standaard hout. Hier is namelijk bamboe voor gebruikt. Een ideaal materiaal om een eierhouder van te maken, want sterk én duurzaam. Daarom houden wij van deze Bamboe houten eierhouder.

Een ei hoort erbij

houten-eier-huisje.jpg

En daar zijn wij het roerend mee eens. Van een roerei tot een gekookt ei, een eitje is super gezond en met Pasen natuurlijk helemaal onmisbaar. Daarom is dit leuke en originele eierkastje ook een musthave voor op jouw Paastafel tussen de andere Paasdecoratie.

Terug naar het begin

porseleinen-eierhouder.jpg

Eierdozen en -houders zijn er dus in alle soorten en maten. Maar deze traditionele variant mét een kleine, extra touch vinden wij een klassieker op de Paastafel. Gemaakt in een neutrale kleur mét een klein kippetje erop laat jij zien dat je zelfs aan de kleine details hebt gedacht.

Helemaal de smaak te pakken met de Paasdecoratie? Dat snappen wij. Wij kunnen eindeloos doorscrollen, van de leukste Paasversieringen voor in de Paastakken tot eierdopjes.  Ons maak je hier op de redactie allemaal een blij ei mee!

Lees ook


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide