5256
IKEA kersttrends 2019: VINTER

IKEA zorgt voor warmte en gezelligheid tijdens de donkere wintermaanden. Het Zweedse woonwarenhuis brengt comfort in een periode die voor veel mensen stressvol kan zijn. In de nieuwe wintercollectie vind je alles wat je nodig hebt voor koken, eten, decoreren en inpakken. De collectie is gericht op samenzijn: het op een fijne en gezellige manier samen feest vieren. De producten hebben vrolijke en gedurfde vormen met een Scandinavisch tintje - met simpele en tegelijkertijd rijke patronen. Rood, blauw en neutrale kleuren voeren de boventoon. De wintercollectie ligt vanaf oktober in de winkel.

ikea-kerst-winter-2019-46.jpg

Tijdloos servies
Bij het voorbereiden van een kerstdiner is de tafel feestelijk dekken een onmisbaar onderdeel. Dek de tafel met het VINTERFEST servies: simpel en tijdloos, zachte en ronde vormen - een servies dat goed past bij elk ander servies. Met het VINTERFEST tafelkleed met rood-witte print verander je de eettafel in een vrolijk kunstwerk. Maak de presentatie af met de VINTERFEST etagère, geschikt voor kleine hapjes en desserts.

ikea-kerst-winter-2019-29.jpg

Vrolijke decoraties
Versieren is een persoonlijk proces; de een houdt van een minimalistische aanpak, de ander leeft zich volledig uit. Deze collectie houdt rekening met iedereen. Ook kinderen komen aan bod. Er zijn leuke en vrolijke versieringen zoals rendieren en kleine kerstmannetjes waar zij makkelijk mee uit de voeten kunnen. Ouders mogen een stapje terug doen en zich laten verrassen door de creatieve uitspattingen van hun kinderen.

Koksmuts voor de kleintjes
Bakken is een feestje - zowel voor ouders als voor kinderen. Om kinderen in echte koks te veranderen, heeft IKEA een koksmutsje en schortje ontworpen. En met de bakvormpjes van deze wintercollectie kunnen de kinderen heel makkelijk overheerlijke koekjes bakken. Lekker én leuk!

ikea-kerst-winter-2019-14.jpg

Inpakplezier
Er zijn veel verschillende manieren om cadeaus in te pakken. Probeer eens iets nieuws en ga voor een duurzame oplossing: laat het inpakmateriaal onderdeel zijn van het cadeau. Gebruik bijvoorbeeld het VINTERFEST koekblik of een keukenhanddoek - of zelfs de VISSVASS led-snoerverlichting.

Kerstverlichting
Kerstverlichting is onmisbaar in de winterperiode. De juiste verlichting zorgt voor een knusse sfeer tijdens de donkere dagen, feestjes en gezellige avonden. Van decoratieve hanglampen tot schitterende sfeerlampjes; de STRÅLA lampen zijn er voor verschillende plekken in huis. Zo zijn de kandelaars perfect voor op de eettafel of in de vensterbank. De led-lampjes in de kandelaars zijn met een timer te bedienen en behouden hun warme gloed ruim zes uur.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners