2518
Ikea

De feestdagen staan voor lekker eten, vrienden, familie en gezelligheid, maar ook voor cadeaustress. Wat leg jij deze feestdagen in de schoen of onder de boom? IKEA biedt uitkomst in de zoektocht naar leuke en betaalbare cadeaus voor Sinterklaas en Kerst met tips voor originele geschenken onder de 20 euro.

Speelse blikvanger De KLÄDSAM mobiel met kleurrijke vogel is een speelse blikvanger aan het plafond. De kooi van gelakt staal draait langzaam rond zodra je hem ophangt en brengt daarmee de ruimte tot leven. KLÄDSAM mobiel: € 9.99. Kruidenkwekerij Met een eigen kruidenkwekerij in de keuken hebben hobbykoks altijd verse kruiden bij de hand. De SOCKER plantenkas biedt een goede omgeving voor zaden en planten om te groeien en staat ook nog eens leuk in de keuken. De ÖRTIG set bevat alles wat je nodig hebt voor het kweken van drie verschillende kruidenplantjes, zoals basilicum, peterselie en tijm. SOCKER plantenkas: € 12.95. ÖRTIG kruidenplantjes: € 5.99.

Extra glans
De ANGENÄM decoratieserie voegt extra glans toe aan ieder interieur. De producten hebben een opvallende look door het gehamerde metaaleffect en het contrast tussen de donkere buitenkant en de gouden gloed binnenin. Van een vaas voor verse bloemen tot een kandelaar voor stompkaarsen. ANGENÄM serie vanaf € 12.95.

Hulp in huis
Familieleden of vrienden die net op zichzelf (gaan) wonen maak je blij met de FIXA schroefboormachine. Deze snoerloze schroefboormachine heeft 1 versnelling voor schroeven of voor het eenvoudig boren van gaten en biedt de helpende hand bij klusjes in huis. FIXA schroefboormachine: € 19.95.

Groene vingers
Voor deze planten heb je geen groene vingers of water nodig. De LIKNANDE bloempotten brengen een plank of raam tot leven en blijven mooi. LIKNADE bloempotten: € 6.99.

Elke dag feest
Kerst duurt maar twee dagen, maar waarom zou het niet elke dag feest kunnen zijn? Het FANTASTISK boek laat zien hoe je elke maaltijd tot een feest kunt maken. Van recepten tot tips om je tafel prachtig te dekken. FANTASTISK boek: € 6.99.

Strik erom
Een prachtig cadeau verdient een minstens zo mooie verpakking. Bij IKEA kan je naast cadeaus, ook terecht voor cadeaupapier in verschillende dessins. Van luxe zilver en goud, tot traditionele teddyberen en modern groen en rood.

De producten zijn verkrijgbaar bij alle vestigingen van IKEA, daarnaast zijn er meer dan 6.000 producten verkrijgbaar via de webwinkel op IKEA.nl.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners