1184
HEMA ♥ Viktor&Rolf  introduceren limited edition ‘jingle bows kerstcollectie’

Nederlands bekendste ontwerpersduo Viktor&Rolf zorgt samen met HEMA voor een sprankelende kerst dit jaar. De twee oer-Hollandse merken slaan de handen ineen voor een limited edition ‘jingle bows kerstcollectie’ die vanaf 18 november verkrijgbaar is bij HEMA.

 

De collectie
De limited edition-collectie bestaat uit een aantal kerstdecoratie-stukken, waaronder: kerstballen, folieballonnen, glinsterend inpakmateriaal, een cava-fles met glitter-sleeve, kerst-chocolade, kerstservies en kerst(tafel)-linnen.

Het ontwerpersduo heeft zich ook gebogen over kersttruien en -sokken voor mannen, vrouwen, kinderen en voor de jongste een HEMA ♥ Viktor&Rolf kerstrompertje. 

De artikelen zijn vanaf 18 november verkrijgbaar in de HEMA-winkels en via www.hema.nl . Prijzen van de collectie liggen tussen de €1,50 voor geschenkverpakkingen tot €35,- voor het tafelkleed.

HEMA_ViktorRolfcampagne_20190035_1_PERS.jpg


jingle bow
De voor Viktor&Rolf kenmerkende bow komt veelvuldig terug in de collectie. De iconische strikken worden sterk vertegenwoordigd en vormen het hoofdthema van deze kerstcollectie. Ook in het logo van de limited edition-collectie komt de bow terug. Het logo is een grafische, hoekige vormgeving van de strik. Het is een kerst-transformatie van het iconische HEMA logo.

De collectie straalt alles uit waar men in eerste instantie bij de feestdagen aan denkt namelijk, glitters, rood- en goudtinten, feestelijk- en uitbundigheid. Alles om de perfecte kerstboom, kersttafel en bovendien jezelf mee op te tuigen. 

Samenwerkende iconen
Een samenwerking tussen deze twee iconische merken van Hollandse bodem was voor beide partijen meteen vanzelfsprekend. Viktor&Rolf: “HEMA is meer dan alleen een merk, het is een cultureel fenomeen zoals tulpen en kaas. HEMA heeft ook voor ons sinds jongs af aan een rol gespeeld in ons leven. HEMA is waar wij onze eerste schriften voor de middelbare school kochten en waar wij nu nog steeds onze sokken kopen. HEMA is als behang en fijne achtergrondmuziek, het is er altijd en overal, maar stoort nooit”.

Bij HEMA zit geluk in de kleine dingen en HEMA houdt ervan praktische producten leuker en makkelijker te maken. Viktor&Rolf is voor HEMA dé uitgesproken partner om hun goede basics, een extravagante Viktor&Rolf twist te geven. De limited edition 'jingle bow kerstcollectie' is vanaf 18 november in de HEMA-winkels en via www.hema.nl te verkrijgen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners