2647
ferm LIVING kerstcollectie 2019
Gepubliceerd: 14-11-2019 Laatste update: 06-05-2021

Ah, kerst… Die heerlijke tijd van het jaar dat je gezellig samen bent met vrienden en familie, samen geniet van heerlijk eten en je huis knusser dan knus is ingericht door het gebruik van winterse decoratie en sfeerverlichting. Kun je niet wachten om je interieur die feestelijke upgrade te geven? Dan heb je geluk, want de kerstcollectie 2019 van het Deense merkferm LIVING is uit!

Een ode aan het Noorden in je kerstboom
ferm LIVING laat zich in 2019 inspireren door haar Deense wortels: de ferm LIVING kerstcollectie is voor een gedeelte gebaseerd op de thuisbasis Kopenhagen. In de bijzondere ornamenten voor in de boom zul je daarom misschien typische symbolen van deze bruisende stad herkennen, zoals de Den Lille Havfrue, oftewel, de beroemde Kleine Zeemeermin. Deze unieke boomhangers zijn ook nog eens hartstikke duurzaam: ze zijn namelijk gemaakt van reststoffen. Op zoek naar andere materialen? Ook glazen kerstversiering is een onderdeel van de ferm LIVING kerstcollectie. Kies bijvoorbeeld voor vormen als een halvemaan of hangende lijnen, die niet zullen misstaan in een wat strakker interieur.

01-16933.jpg

inspiratiebrochures1.png

Samenhorigheid aan tafel
In de ferm LIVING kerstcollectie van 2019 speelt samen zijn een grote rol. En waar kun je nu beter dat samenhorigheidsgevoel krijgen dan tijdens een fijn diner of heerlijke lunch? Daarom vind je in deze collectie alles voor een mooi gedekte kersttafel. Denk aan mond-geblazen wijnglazen,sfeervolle kandelaars of prachtige dienbladen om lekker samen tafelen nog leuker te maken. Met de gave gouden of zwart gepolijste ferm LIVING notenkraker creëer je in een handomdraai een lekker en gezond nagerechtje – of gebruik hem puur voor decoratie.

Een mix van culturen en tradities
De Scandinavische invloeden zijn onmiskenbaar aanwezig in de kerstcollectie, maar ook andere culturen hebben een plek in de kerstcollectie van ferm LIVING. Het merk heeft namelijk een verrassende samenwerking met Parijse kunstenaar Julia Genet. Zij is gespecialiseerd in marmeren. Door het gebruik van deze eeuwenoude Japanse schildertechniek maakt zij natuurlijke en unieke vormen in verschillende kleuren, die je terugvindt op bijvoorbeeld de servetten in de kerstcollectie. Zulke kleine kunstwerkjesgeven je kersttafel die ultieme finishing touch.

30-c-17398.jpg

Helemaal de blits maken tijdens de feestdagen? Pak dan de cadeautjes voor je dierbaren in met het bijpassende ferm LIVING inpakpapier, ook van de hand van Julia Genet. Vergeet ook debijbehorende naamstickers niet. Je presentjes zullen er prachtig uitzien op tafel of onder de boom!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide