4739
Een HEMA rookworst of tompouche in je boom!?
Wat is Kerst zonder een kerstboom in een vrolijk versierd huis? Dit jaar komt HEMA met een design dat helemaal in het teken staat van Holland. Het is te herkennen aan de HEMA helden zoals de tompouce, rookworst, stroopwafel en Takkie. In dit assortiment heeft HEMA kerstballen in de vorm van typische Hollandse elementen: een zakje patat, schaatsen, een fiets, een windmolen of een grachtenpandje. Je hangt het allemaal in je boom. 
 
 
De HEMA helden
Een glazen kersthanger in de vorm van een HEMA-icoon: de HEMA rookworst, stroopwafel, tompouce en Takkie van Jip & Janneke. Combineer ze voor een iconische Hollandse kerstboom. Pas je op dat je ze niet opeet!
 
25104855_01_001_TIF.jpg

Gewoon echt Hollands
Met deze unieke hangers breng je een vrolijke kerstsfeer in huis met een vleugje Holland.
 
25104803_01_001_TIF.jpg
 
Voor een gekleurde kerstboom
Een kikker met hoed, een zakje patat of de kerstman op een skateboard. Met deze decoratieve kersthangers breng je je huis in een kleurrijke kerststemming.
 
25104833_01_001_TIF.jpg
 

De kerstballen zijn verkrijgbaar in jouw HEMA-filiaal of op hema.nl

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners