3097
Dit zijn de HEMA kersttrends van 2020
Gepubliceerd: 08-11-2020

Oh denneboom, oh denneboom… Het is weer bijna tijd voor kerstmis! Eén van onze favoriete woonmerken geeft ons weer volop inspiratie om ons kersthuis in te richten; HEMA, natuurlijk! HEMA heeft vier heerlijke kerstthema's bedacht; Modern Traditional, Cosy Me, Metallic en Colour Me. Benieuwd naar de HEMA kersttrends van 2020? In dit artikel vertellen we je er alles over!

Breng kerst (op tijd) in je woning

Wij kunnen bijna niet wachten op kerst. Het is zo gezellig in huis, met lichtjes, een mooie boom en prachtige kerstaccessoires. Dit jaar is het belangrijk om al vroeg te beginnen aan je kerstinkopen, omdat veel mensen online zullen gaan winkelen. Je wilt natuurlijk niet dat de webshop nét die mooie lampjes niet meer op voorraad heeft of dat de pakketbezorger je pakje iets te laat bezorgd. Begin dus alvast met shoppen, zodat je zeker weet dat kerst ook op tijd in je woning zal arriveren. Gelukkig kun je de nieuwe HEMA kersttrends 2020 ook gewoon online bestellen.

De mooiste kerstversiering en -lichtjes

Denk je aan kerst, dan denk je aan lichtjes. En bij HEMA gaat dat verder dan verlichting voor in de boom; het warenhuis heeft prachtige kerstverlichting in allerlei soorten en maten in het assortiment dit jaar. Van schattige aardewerk theelichthouders tot kaarsvaasjes met een print van hulst, en van gouden windlichten tot metaal zwarte waxinelichthouders: de keuze is echt reuze! Bij HEMA slaag je dus zeker voor kerstverlichting in jouw woonstijl.

inspiratiebrochures1.png

Ook op het gebied van kerstversiering kun jij je hart ophalen bij HEMA. Ben je meer van de traditionele kerstversiering? Dan is het thema Modern Traditional natuurlijk wat voor jou! Met papieren kerststerren en schattige ornamenten voor in de boos maak jij je huis helemaal klaar voor kerst.Hoeft het van jou niet zo traditioneel, en ga jij voor kleur? In het thema Colour Me vind je uitbundige kerstslingers in allerlei kleuren. Ook Metallic is dan wat voor jou, want de naam zegt het al - in dit thema vind je de mooiste kerstversiering in metallic kleuren. Onder het thema Cosy Me vallen prachtige producten zoals je dat van HEMA gewend bent; een mooie houten kerstslinger, een gave kerstboomposter (met LED lampjes!) en schattige vilten ornamenten in de vorm van dieren. Wij kunnen bijna niet kiezen…

Ho, ho, HEMA!

Bij HEMA kun je dus (online) terecht voor de leukste kersttrends van 2020. Er is voor ieder wat wils; door de verschillende thema’s kom je al gauw uit bij de kerstversiering en lichtjes die bij jouw stijl passen. Wij wensen je alvast een fijn kerstfeest!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide