1868
Ik ga samenwonen, hoe maak ik beide interieurs tot een geheel?
Gepubliceerd: 08-11-2022

We ontvingen weer een woonvraag van een van onze lezers. Deze keer van Jeroen (26). Hij gaat samenwonen en vraagt zich af hoe ze beide interieurs tot een geheel maken. Onze woonstyliste Jolanda Vriens weet wel raad met deze vraag. Lees je mee? 

  jolandavriens.png Antwoord van onze interieurstylist Jolanda Vriens Styling uit Hoogland; 

Hallo Jeroen, 
Dit is een vraag die vaker voorbijkomt. Je wilt niets liever dat het huis een rustig geheel gaat vormen voor jullie beide. Maar kan idd lastig worden als de ene van pastel houdt en de ander van bv industrieel. Gelukkig is daar een hele leuke oplossing voor. Ik werk met de spullen die al aanwezig zijn dus hergebruik en kleine toevoeging van wat echt  noodzaak is. Zo hou je het persoonlijk en wordt het geen showroom.

inspiratiebrochures1.png

De tip:

Even knutselen met zijn 2
Maak foto’s van wat je in jullie nieuwe huis wilt laten terugkomen. En knip plaatjes uit van meubels /accessoires/kleur. 

Maak daar vierkante kaartjes van en schudt het als een spel kaarten. Allebei 2 stapels

Haal daar de kaartjes uit wat jou aanspreekt. Dat doet je partner ook. Daarna wissel je de stapeltjes.

Als het goed is heb je dan een stapel met plaatjes wat je allebei aanspreekt. “Voila“ het uitgangspunt van jullie nieuwe huis!

Deze tip heb ik ooit gekregen van Marie Gon (kleur en woonexpert) en het werkt super! 

Heel veel succes
Jolanda Vriens styling

Heb jij ook een woonvraag?
Loop jij al tijden met een prangende woonvraag rond? Grijp je kans! Onze woonstylisten beantwoorden (gratis) al jouw woonvragen. Klik hier en stel je vraag! Ben jij interieurstylist? Klik hier!

Wonenonline