4086
Jolanda Vriens Styling
Gepubliceerd: 08-08-2023 Laatste update: 02-10-2023

Waarom Jolanda Vriens Styling? Het is natuurlijk heel makkelijk om met een flink budget een mooie styling te creëren met design meubels en accessoires. Ik leg de nadruk liever op de portemonnee met aandacht voor milieu en het voorkomen van onnodig over consumeren. Met kleine middelen zet ik een groot resultaat neer. Dit doe ik door hergebruik van meubels, accessoires en materialen. En door het toepassen van nieuwe kleuren. Je eigen spulletjes opnieuw uitvinden in een eigentijds design samen met jou.

​Op jonge leeftijd startte ik al als verkoopster in de detailhandel. Hier groeide ik snel door van etaleuse naar Visual Merchandiser bij onder andere Hennes & Maurits waarna ik mijzelf ontwikkelde tot stylist bij grote woonwinkel in het midden van het land, waar ik de laatste 12 jaar alle geheimen binnen stylingsland heb leren kennen. Door mijn jarenlange ervaring en gevoel voor interesses van mensen en hun persoonlijke sfeerwensen, ben ik van alle markten thuis. Landelijk, Design, Kringloop…

Out of the box met een thuis gevoel

inspiratiebrochures1.png

Kleine middelen, groot resultaat, is mijn uitdaging. 
Met nieuwe materialen en accessoires maar vooral ook eigen geliefde spulletjes maak ik eigentijds design zonder ‘poeha’. Een flink budget voor een herinrichting is leuk maar geen uitdaging. Liever zoek ik samen met de klant naar wat het “thuis gevoel” is voor hem of haar. Aan de hand hiervan maak ik een sfeerimpressie met een plan van aanpak. De klant kan dan zelf ervoor kiezen om zelf met dit plan aan de slag te gaan of mij ervoor in te huren.

Doe maar gewoon.
Hoewel ik er zeker mee kan werken kies ik er bewust voor om niet direkt aan de slag te gaan met een computer programma. Mijn voorkeur gaat uit naar een tekenblok met stiften. En een moodboard om te bekijken. Ik maak graag mensen blij en dat zie je terug in mijn aanpak. Ik bezoek regelmatig trend en woonbeurzen maar ook de kringloopwinkels en rommelmarkten. Het inrichten van een flat,huis,balkon,veranda of tuin zelfs het (her)inrichten van een winkel of een thema feest is voor mij geen probleem.

Benieuwd geworden hoe ik de sfeer van jou huis naar thuis omzet? Kijk snel op mijn website www.jolandavriensstyling.com en maak middels het contactformulier een afspraak .Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn

Ben jij ook een interieurstylist en wil jij jezelf ook graag presenteren op onze website klik dan hier