6376
Het Flexa Kleurentrends 2023 palet: Flow kleuren
Gepubliceerd: 15-09-2022 Laatste update: 18-09-2022

Het Flow palet is geïnspireerd op de getijden, golven en de natuurlijke ritmes van de aarde. De kleuren brengen balans en rust in huis. Tonen van schelp, grind en zand: dit zijn warme neutrale kleuren die fris en tijdloos aanvoelen en ons helpen af te stemmen op de natuur. De kleurtonen van de zee geven ons kant-en-klare kleurencombinaties.

Rondom de Kleur van het Jaar zijn paletten gemaakt met kleuren die gemakkelijk zijn toe te passen en die de verschillende trends reflecteren. De kleurenpaletten staan voor vier trends, namelijk de voedende rol van de natuur op de geestelijke gezondheid, het samen tot bloei komen en als collectief denken, het verbinden van de oer-kennis van de natuur en ons daar door laten inspireren en tot slot het meedeinen met het ritme van de natuur voor een evenwichtige levenscyclus.

Het Flow palet is geïnspireerd op de getijden, golven en de natuurlijke ritmes van de aarde. De kleuren brengen balans en rust in huis.

Lees ook:

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide