5663
Het Flexa Kleurentrends 2023 palet: Flow kleuren

Het Flow palet is geïnspireerd op de getijden, golven en de natuurlijke ritmes van de aarde. De kleuren brengen balans en rust in huis. Tonen van schelp, grind en zand: dit zijn warme neutrale kleuren die fris en tijdloos aanvoelen en ons helpen af te stemmen op de natuur. De kleurtonen van de zee geven ons kant-en-klare kleurencombinaties.

Rondom de Kleur van het Jaar zijn paletten gemaakt met kleuren die gemakkelijk zijn toe te passen en die de verschillende trends reflecteren. De kleurenpaletten staan voor vier trends, namelijk de voedende rol van de natuur op de geestelijke gezondheid, het samen tot bloei komen en als collectief denken, het verbinden van de oer-kennis van de natuur en ons daar door laten inspireren en tot slot het meedeinen met het ritme van de natuur voor een evenwichtige levenscyclus.

Het Flow palet is geïnspireerd op de getijden, golven en de natuurlijke ritmes van de aarde. De kleuren brengen balans en rust in huis.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Lees ook:

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners