Een mix van opvallend roze en rood, gecombineerd met subtielere kleuren in dezelfde tint: Expressive kleuren zijn perfect om verve en vitaliteit aan je huis toe te voegen. Dit palet geeft energie en verrast, met balans door de neutrale kleuren.

 

Of je nu de hoofdmuur gaat verven of experimenteert met een van onze gemakkelijke verftechnieken, deze Expressive kleuren geven de ruimte een persoonlijk karakter en zorgen voor een indrukwekkende trendy look die bij elk interieur past.

De keuze voor de kleuren uit dit palet is ontstaan uit de trend om op te staan voor waar we in geloven en wat er in ons omgaat. Hierdoor hebben we de kracht om een positief verschil te maken. Dit palet bestaat uit roden en rozen tinten die opvallen, die in balans komen met zachte neutralen. Deze kleuren kunnen je huis pit geven en vitaliteit waardoor we onze individualiteit onderstrepen en het laat zien wie we nu werkelijk zijn. De kleuren zijn perfect te combineren met Brave Ground™, de Flexa kleur van het jaar 2021

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Expressive-Sfeerhoekje-stoel.jpg

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Expressive-Detail-Raam.jpg

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Expressive-slaapkamer1.jpg

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Expressive-Werkplek.jpg

 

Meer Flexa kleurentrends 2021 zijn:  Flexa kleurentrend EarthFlexa kleurentrend Timeless,  Flexa kleurentrend Trust

Bestel je Flexa muurverf kleuren gemakkelijk en snel online

Ook leuk om te lezen