Haal buiten naar binnen met onze kleuren uit de natuur zoals blauwen en groenen, die in balans komen met de Flexa Kleur van het Jaar, Brave Ground™. Deze tinten passen goed bij natuurlijk hout, vintage meubels, elegant keramiek en kamerplanten.

 

Vol bolster en balans weerkaatst deze kleur de samenstelling van de aarde: grond, klei, steen. Zelfs in de stad voel je je hiermee thuis en deel van de natuur.

Brave Ground™, de Flexa kleur van het jaar 2021, is ook een kleur die andere tinten laat stralen en werkt heel natuurlijk met de blauwen, grijzen en groenen uit het Earth-palet. Deze combinatie van tinten geeft een rustgevend gevoel, is prettig voor het oog en past perfect bij een moderne of traditionele setting. Of je nu kiest voor een of twee kleuren of een creatievere verftechniek, dit palet is perfect om elke kamer een frisse nieuwe look te geven. 

Het inzien dat we onze wereld minder moeten belasten is een eerste positieve stap. De volgende is dat we allemaal kleine veranderingen kunnen aanbrengen in de manier waarop we leven, om zo een betere wereld te creëren voor ons allemaal, en een positieve erfenis nalaten aan de volgende generatie. In dit palet weerklinken de tinten uit de zee, de lucht en de aarde. Deze in de natuur voorkomende kleuren zorgen voor een connectie met die natuur. Ze brengen buiten naar binnen. Het zijn authentieke kleuren die op een natuurlijke manier altijd samenwerken.

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Earth-Woonkamer2.jpg

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Earth-TrapHal.jpg

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Earth-slaapkamer.jpg

Flexa-Kleurentrends-2021-KleurvanhetJaar-Earth-Keuken.jpg

 

Meer Flexa kleurentrends 2021 zijn:  Flexa kleurentrend Timeless,  Flexa kleurentrend Expressive,  Flexa kleurentrend Trust

Bestel je Flexa muurverf kleuren gemakkelijk en snel online

 

Ook leuk om te lezen