8719
Zara Home Kersttrends 2018
Gepubliceerd: 09-11-2018

Zo koud als december kan zijn, zoveel warmte brengen de Kerstdagen in huis. Zara Home heeft voor haar Kerstcollectie 2018 een kleur gekozen die dit gevoel van samenzijn, van gezelligheid, van liefde perfect weerspiegelt: rood. Rood vormt de basis, en met luxe details als goud, zilver en glas maak je de Kerstsfeer in huis helemaal af! Kijk gauw mee naar de Zara Home Kersttrends van 2018.

 

Wanneer je kiest voor een warme maar opvallende kleur als rood in de basis van je Kerstinterieur, is het fijn om te combineren met neutrale tinten. Glas leent zich daar perfect voor: je ziet een waas van al je gekozen kleuren terugkomen in de kandelaars en vazen, zodat een harmonieus geheel ontstaat. Met een krans van bessentakken maak je het winterse gevoel compleet.

inspiratiebrochures1.png

ZARA-HOME_XMAS_12.png

It’s all in the details… Je kunt kiezen voor een rode basis, en dit afmaken met details van goud of zilver. Maar een hele mooie én makkelijke manier om je eettafel Kerst-klaar te maken is met dit serviesgoed van rood glas! Dankzij het glas is het rood niet te overheersend, maar toch nog steeds een echte sfeermaker.

ZARA-HOME_XMAS_13.png

We zeiden het al: sfeer zit vaak in de details. En daar zijn deze drinkglazen een mooi voorbeeld van. De subtiele patronen en vormen geven de glazen een Bohémien look: prachtig in combinatie met rood! Of je nu kiest voor rode wijn, een rode muur of rode besjes. Natuurlijk kun je deze glazen ook in een andere kleurensetting gebruiken; ze zorgen hoe dan ook voor stijl en een retro sfeertje.

ZARA-HOME_XMAS_10.png

ZARA-HOME_XMAS_8.png

Ook in dit serviesgoed zijn het de details die de sfeer maken. De patronen en kleuren zijn subtiel, en komen daardoor extra goed tot recht tegen een knallende rode achtergrond!

ZARA-HOME_XMAS_5.png

Versier de gouden spiegelzon tijdens de feestdagen eens met nog veel meer gouden kerstdecoraties; voor een extravagante look!

ZARA-HOME_XMAS_4.png

Ook in de slaapkamer mag de Kerstsfeer niet ontbreken… Wanneer je rood met grijs of zilver combineert, is het geheel zowel warm als subtiel. Zara Home heeft in de Kerstcollectie bovendien gekozen voor heerlijke zachte stoffen!

ZARA-HOME_XMAS_23.png

Behalve rood zie je in de Zara Home Kersttrend 2018 veel goud terug. Maar heb je ook wel eens overwogen bordeauxrood te combineren met zachtroze of lila? Voor een heerlijk, huiselijk gevoel…

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide