11995
Zara Home kersttrends
Gepubliceerd: 04-11-2016 Laatste update: 23-06-2017

Kerstmis is de meest magische tijd van het jaar en Zara Home is al helemaal klaar voor de kerstdagen. En wat worden we hebberig bij het zien van alle nieuwe kerstaccessoires.

De kleuren rood, goud, zilver en wit voeren de boventoon in de nieuwste Zara Home kerstcollecties. De mooiste accessoires voor prachtig gedekte kersttafels zoals wijnglazen gedecoreerd met rendieren den borden met sfeervolle kerststerren.

 

inspiratiebrochures1.png

Ook heeft Zara Home veel leuke kerstaccessoires voor in de boom. Denk hierbij aan kleine en grote kersthuisjes die ook als windlicht verkrijgbaar zijn. Maar ook elegante kerstklokjes en natuurlijk de mooiste kerstballen.

 

Voor de finishing touch mogen we natuurlijk de gezellige tafellopers, hand en theedoeken en de leukste kerst schorten niet vergeten.

 

Maar niet alleen voor in de boom of op tafel heeft Zara Home dit jaar prachtige accessoires. Ook hebben ze hele leuke kussens voor op de bank en plaids voor lekker warme voeten in hun kerstcollectie.

 

Kortom de Zara Home kersttrends 2016 zijn zo leuk dat we eigenlijk het hele jaar door wel kerst willen vieren!

 

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide