609
Nieuw: de Rituals Adventskalender 2023
Gepubliceerd: 16-10-2023 Laatste update: 17-10-2023

De feestdagen staan weer voor de deur, en wat is er nu leuker dan op een bijzondere manier af te tellen naar deze wondere tijd van het jaar? De nieuwe Rituals Classic Adventskalender biedt precies dat - een betoverende belevenis die je elke dag een nieuw cadeautje schenkt. Geïnspireerd door de iconische flagshipstore van Rituals, House of Rituals in Amsterdam, is deze kalender een prachtige toevoeging aan je feestseizoen.

Een dagelijkse dosis luxe

Achter elk deurtje van de Classic Adventskalender vind je een luxueuze verrassing die je dag op magische wijze verlicht. Of het nu gaat om de verfijnde geuren waar Rituals om bekend staat, hydraterende hand- en lichaamsverzorging, of rustgevende kaarsen - deze kalender zit boordevol hoogwaardige producten die je verwennen en verzorgen. Elke dag onthult een nieuw cadeau dat je doet stralen.

Een waarde van €140, voor slechts €79,90

De Classic Adventskalender biedt niet alleen een schat aan geweldige producten, maar ook een uitstekende waarde. Met een totale waarde van €140, is deze kalender verkrijgbaar voor slechts €79,90. Dat betekent dat je niet alleen jezelf kunt verwennen met de magische producten van Rituals, maar ook nog geld kunt besparen terwijl je dat doet.

inspiratiebrochures1.png

Een betekenisvolle manier om af te tellen

Het tellen van de dagen tot de feestdagen was nog nooit zo betekenisvol. De Adventskalender biedt niet alleen luxe producten, maar ook vier kaarsen om elke Adventszondag te vieren. Dit geeft je de gelegenheid om momenten van rust en reflectie te creëren terwijl je jezelf onderdompelt in de warmte en magie van het seizoen.

Kortom, de Rituals Classic Adventskalender is een prachtige toevoeging aan je feestseizoen. Laat je elke dag betoveren door een nieuw cadeau en geniet van de luxueuze producten die Rituals te bieden heeft. Met een waarde van €140 voor slechts €79,90, is deze kalender een fantastische manier om jezelf te verwennen of een geliefde te verrassen

Hebben? Bestel de adventskalender snel voordat hij is uitverkocht!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide