9136
Rivièra Maison kersttrends 2019
Gepubliceerd: 27-09-2019 Laatste update: 08-05-2021

Dromen jullie stiekem ook al van die fijne feestdagen? Wij kijken er naar uit om heerlijk lang te tafelen samen met al onze geliefden. We hopen ook op een witte Kerst en hebben zin in alle andere clichés. Haal de heerlijke kerstsfeer in huis met de nieuwe Christmas Collection van Rivièra Maison. Vanaf half oktober verkrijgbaar. Je kunt ten slotte niet vroeg genoeg beginnen met decoreren …

 riviera-maison-kerst-2019-306.jpg

Of je nu voor een traditionele Kerst gaat of liever parels, glitters en veren in huis haalt, de Christmas Collection van Rivièra Maison biedt het allemaal: kerstboomdecoratie, fluffy plaids, zachte kussens en alle ingrediënten voor een geslaagd kerstdiner. Zoals onze creatief directeur Nico Tijsen altijd zegt; “Al die lekkere gerechten komen net iets beter tot hun recht op een sfeervolle, uitbundig gedekte kersttafel.”

inspiratiebrochures1.png

riviera-maison-kerst-2019-070.jpg

A gift from the heart Rivièra Maison richt regelmatig huizen in van het Ronald McDonald Kinderfonds, op deze manier support Rivièra Maison dit mooie doel zodat ze de gezinnen van zieke kinderen een warm thuis kunnen bieden. Zo ook tijdens de feestdagen. Dit jaar brengen wij een speciale Ronald McDonald kerstbal uit. Alle huizen zullen worden voorzien van mooi opgetuigde kerstbomen waar ook deze bijzondere ornamenten in komen te hangen. De kerstballen zijn online verkrijgbaar, een gedeelte van de opbrengst (€5,- per kerstbal) gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Ambassadeur Jan Versteegh zet zich sinds dit jaar in voor het Kinderfonds en zal samen met Rivièra Maison de kerstbal lanceren op ludieke wijze.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide