32204
Rivièra Maison kersttrends 2018
Gepubliceerd: 09-11-2018 Laatste update: 08-05-2021

Zachte, kleine voetstapjes die de slaapkamer binnenkomen, kunnen op 25 december maar één ding betekenen: het is Kerst! Niet alleen voor de kleinsten onder ons een magische dag, maar ook voor de volwassenen een dag waarop liefde, samenzijn en genieten van lekker eten én elkaar, extra speciaal is. De eerste cadeaus worden op bed al uitgewisseld onder het genotvan een warme kop thee. Dat is nog eens fijn wakker worden! Geniet van de Rivièra Maison kerstcollectie 2018

Buiten is het guur, het is snel donker, overal ziet u lampjes schitteren ... van sfeervolle theelichtjes tot een mooie kerstengel. In combinatie met een 'touch of gold' wordt het huis extra feestelijk deze Kerst. 

riviera-maison-kerst-2018-02.png

inspiratiebrochures1.png

Create special moments...
Omdat de visite pas laat in de middag komt, is er overdag genoeg tijd om te genieten met het gezin. Er moeten kersttaarten gebakken worden en natuurlijk mag het kijken van een kerstfilm met een beker warme chocomelk en wat lekkers, niet ontbreken op deze dag! Vergeet de kaarsjes niet aan te steken en zet dat fijne kerstmuziekje maar op, want it's the most wonderful time of the year!

riviera-maison-kerst-2018-13.png

Merry & Bright
Oh, wat houden wij van al die prachtige, gouden details tijdens Kerst! Zo ook dit lieve schaaltje, dat zich perfect leent om een verheerlijk bonbonnetje op te serveren bij de koffie of een beker warme chocomelk.

riviera-maison-kerst-2018-38.png

Keurig op een rij...
Elk huis verdient een extra kersthoekje. Creëer een mooi plekje op bijvoorbeeld de vensterbank met verschillende formaten kerstboompjes in zilver en glas. Heel origineel en opvallend!

riviera-maison-kerst-2018-51.png

Family & Friends
Dát is waar het echt om draait tijdens de feestdagen, samenzijn met uw dierbaren en genieten van elkaar. Het voorbereiden van een fantastisch kerstdiner en veel pakjes onder de kerstboom maken van Kerst een onvergetelijk familiefeest.

riviera-maison-kerst-2018-35.png

Gaat u voor de traditionele kerstsfeer of geeft u liever een moderne twist aan de kerstsfeer in huis, Rivièra Maison heeft voor alle verschillende stijlen prachtige kerstornamenten in de collectie waarmee u uw kerstboom geheel naar eigen smaak decoreert.

La Scala
Geïnspireerd op het prachtige Milanese operahuis Teatro alla Scala, roept de La Scala-collectie echt een theatrale sfeer op. Prachtige stoffen zoals delicaat baby velvet en faux fur zijn versierd met stevig borduurwerk en chique linten om het weelderige gevoel van deze luxueuze collectie te benadrukken.

riviera-maison-kerst-2018-06.png

Het zachte velvet zien we ook veelvuldig terug in meubels. De prachtige sofa's, fauteuils, benches en eetkamerstoelen zijn er in verschillende, warme kleuren. Alle meubels van Rivièra Maison worden met de hand vervaardigd; echt uniek!

riviera-maison-kerst-2018-17.png

  riviera-maison-kerst-2018-39.png

riviera-maison-kerst-2018-40.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide