602
Riviera Maison adventskalender(s) 2023
Gepubliceerd: 16-10-2023 Laatste update: 17-10-2023

Stap binnen in een wereld vol vreugde en verwondering terwijl je je voorbereidt op de meest magische tijd van het jaar. De Riviera Maison "Driving Home for Christmas" adventskalender heeft alles wat je nodig hebt om de feestdagen te betoveren. Geen gewone kalender, maar een buitengewone reis naar kerstgeluk. Zoek je een iets kleinere adventskalender dan biedt de  "7 Days Till Christmas" adventskalender je een week vol plezier en verrassingen.

Een stijlvolle verpakking voor kerstverrassingen

Stel je voor dat je elke dag een klein stukje kerstmagie ontdekt. Achter elk van de 24 luikjes wacht een unieke verrassing die je huis in een wondere kerstwereld verandert. Het opvallende kenmerk? Een elegante koffer als verpakking, die je doet denken aan nostalgische reizen tijdens de feestdagen. Het is meer dan alleen een adventskalender; het is een dagelijkse dosis vreugde.

Beleef de kersttijd op zijn best

De adventskalender Driving Home For Christmas is een absolute must-have voor elke Riviera Maison liefhebber. Deze speciale cadeaus zijn exclusief ontworpen voor deze kalender en zullen je betoveren met hun charme. Laat je meevoeren door de magie van het seizoen terwijl je geniet van ieder uitpakmomentje. Dit jaar draait alles om genieten van de feestdagen.

inspiratiebrochures1.png

Niet te missen: de 7 Days Till Christmas adventskalender

rivieramaison-adventskalender-2.jpg

De terugkeer van de "7 Days Till Christmas" adventskalender brengt een vleugje spanning en anticipatie terug in je dagen voor Kerstmis. De kalender zelf is een luxueus pronkstuk, maar de echte verrassingen bevinden zich binnenin. Ontdek elke dag een nieuw klein cadeautje dat niet alleen dient als geschenk, maar ook als prachtige interieurdecoratie. Een week vol plezier en verrassingen terwijl je aftelt naar de meest bijzondere dag van het jaar.

Bestel nu jouw favoriete Riviera Maison adventskalender "Driving Home for Christmas" adventskalender of de "7 Days Till Christmas" adventskalender  en laat je betoveren door de feestelijke sfeer die de komende dagen zal stralen. Maak van deze Kerst een herinnering om nooit te vergeten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide