1441
Onze favoriete adventskalenders van 2022
Gepubliceerd: 25-11-2022 Laatste update: 27-11-2022

Voorpret, wij zijn er dol op. Wat die voorpret wat betreft kerst nog eens extra bevordert? Een adventskalender! Ieder jaar brengen bekende én onbekende merken de leukste, meest verrassende en trendy exemplaren op de markt. Van schoonheidsmerken tot kinderspeelgoed, adventskalenders zijn er in alle soorten en maten. Welke dit jaar de toppers zijn? Wij zetten ze op een rij.

1.    Nivea adventskalender 

nivea-adventskalender_kopiëren.jpg

Als er één beautymerk is wat al járen meegaat en garant staat voor kwaliteit? Dan is het wel Nivea. Dit merk met zijn kenmerkende blauw en witte kleuren is in ieder huis wel te vinden. De Nivea Adventskalender 2022 is dan ook voor iedereen een goed idee als cadeau. Van je schoonmoeder tot de buurvrouw, en vergeet ook niet; (de meeste) mannen zijn ook dól op Nivea!

inspiratiebrochures1.png

2.    Tony’s Chocolonely adventskalender 

Tony-chocolonely-adventskalener-2022_kopiëren.jpg

De favoriete chocolade van 90% van de mensen? Dat is tegenwoordig toch wel de Tony’s Chocolonely. Of het nu de karamel-zeezout of de knetterchocolade is, elke reep verdient een plek. De Tony's Chocolonely MEGA Kerst Chocolade Adventskalender 2022 is dan ook een cadeau waar echt iedereen blij van wordt. En dat gezond eten dan? Dat komt in januari wel weer, goede voornemens zijn er niet voor niets.

3.    Riviera Maison adventskalender 

riviera-maison-adventskalender-2022_kopiëren.jpg

Hier zijn wij als interieurliefhebbers natuurlijk dol op, een woonmerk met een eigen adventskalender. De Riviera Maison Grote Adventskalender 2022 is een fantastisch cadeau voor iedereen die een extra dot stijl en sfeer in huis wel kan waarderen. Maar ook de ietwat mindere interieurjunkie is nog steeds heel blij met deze kalender.

4.    LEGO adventskalender 

LEGO-Harry-Potter-Adventskalender2022_kopiëren.jpg

Het leuke aan adventskalenders is dat er voor ieder wat wils tussen zit. Ook de kleine man of vrouw komt aan zijn of haar trekken op het gebied van adventskalenders. De LEGO Harry Potter Adventskalender 2022 is het perfecte cadeau voor iemand die van LEGO of Harry Potter houdt. En als de ontvanger van beide houdt, is het helemaal het perfecte cadeau! 

lego-marvel-adventskalender-2022_kopiëren.jpg

Is je kind, man,neef of zus meer van de Star Wars? Dan is de LEGO Star Wars Adventskalender 2022 wat jij in je mandje moet gooien. Maar ook de liefhebbers van Marvel hebben een eigen exemplaar, de LEGO Marvel Guardians of the Galaxy Adventskalender 2022 is namelijk ook een topper.

5.    Rituals adventskalender 

RITUALS-Adventskalender-2022_kopiëren.jpg

Nog zo’n merk wat eigenlijk bij iedereen in de smaak valt; Rituals. Een merk waar het niet alleen om de producten maar ook zeker om de algehele beleving gaat. De RITUALS Adventskalender 2022 zorgt ervoor dat jij bij Sinterklaas bij je schoonmoeder of tante altijd een goede beurt maakt en dat zij écht de Rituals beleving kunnen ervaren. 

6.    Star Wars adventskalender 

Advent-Calendar-2022-Star-Wars-Holiday_kopiëren.jpg

Mocht jouw kleine niet genoeg hebben aan zijn Star Wars Lego set? Dan is de Star Wars Holiday Adventskalender 2022 nog een leuke aanvulling. Want met twee adventskalenders heb je dubbel pret! 

7.    AXE, Dove Men+Care, Rexona en Simple adventskalender 

axe-adventskalender-2022_kopiëren.jpg

Last van keuzestress waar het gaat om beautymerken? Dan is de AXE, Dove Men+Care, Rexona en Simple DIY Adventskalender 2022 het cadeau wat je zoekt. Van alle merken krijg je cadeautjes, dus elk zeepje komt aan bod.

Zit voor jou de perfecte adventskalender er (nog) niet tussen, of wil je kijken welke ze nog meer hebben? Kijk dan snel online bij alle andere leuke adventskalenders. Want ook in 2022 geldt; ieder zijn eigen adventskalender!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide