1591
Met Intratuin wordt kerst 2022 een feest om nooit te vergeten!
Gepubliceerd: 01-11-2022

Met de Intratuin kersttrends 2022 komt de meest magische, gezellige en knusse tijd van het jaar komt er weer aan. We mogen het huis weer gezellig gaan maken met lichtjes, lampjes en al het andere kerstgeweld. Dit willen we natuurlijk wél doen in stijl en volgens de laatste trends. Hoe we dit doen? Met de Intratuin kersttrends 2022 weet je zeker dat je voor komend jaar goed zit qua kerstinspiratie. Welke Intratuin deze kerst heeft geselecteerd? Je gaat je in ieder geval verbazen en bewonderen, want de kersttrends van Intratuin 2022 heten dit jaar ‘Verwonderland’.

Intratuin kersttrend 2022: Clear mindset

intratuin-kerst-trends-2022-clear-mindset-2_kopiëren.jpg

Denk aan lichte kleuren, cleane vormgeving en witte winterlandschappen. Deze intratuin kersttrend is geïnspireerd op een winters landschap met natuurverschijnselen zoals sneeuw, ijs en vorst. Deze trend geeft jouw kerst interieur een winterse maar toch speelse uitstraling.

inspiratiebrochures1.png

Intratuin kersttrend 2022:  Comfy tones

intratuin-kerst-trends-2022-comfy-tones5_kopiëren.jpg

Je comfortabel voelen in je huis en interieur is altijd belangrijk, maar in de donkere wintermaanden nog net iets belangrijker. Binnen de kersttrend comfy tones vind je alles wat je hiervoor nodig hebt. Pasteltinten, een vleug metallic, en ronde vormen zorgen voor een vriendelijke vorm van gezelligheid. Qua materialen zien we zowel glas als plastic, maar alles binnen het zachte kleurenpalet.

Intratuin kersttrend 2022: Natural treasures

intratuin-kerst-trends-2022-natural-treasures5_kopiëren.jpg

Dit is een kersttrend waar natuur centraal staat, maar niet de kleur groen. Bij deze kersttrend gaan ze juist voor de kleuren aubergine en terra gecombineerd met goud en koper. We zien vintage vormgevingen terug en ook een vleugje glans mag hier niet ontbreken. De kersttrend waarbij de magie omtrent Kerst hoogtij viert.

Intratuin kersttrend 2022: Warm memories

intratuin-kerst-trends-2022-warm-memories1_kopiëren.jpg

Wanneer we het over de nostalgische kerst van toen hebben, dan is deze kersttrend van intratuin alles wat je zoekt. Er wordt volop gebruik gemaakt van klassieke en nostalgische vormgevingen, inclusief goud en koper. Maar ook fluweelrood en diepblauw mogen gebruikt worden binnen deze kersttrend. Een vertrouwd en luxe gevoel inclusief een gouden randje, én heel veel lichtjes!

Intratuin kersttrend 2022: Candy Cane lane

intratuin-kerst-trends-2022-candy-cane-5_kopiëren.jpg

De kersttrend van Intratuin voor de echte snoepkonten. Deze kersttrend is namelijk gebaseerd op de welbekende rood-witte zuurstok inclusief de groene decoratie. Ook hier mogen de bekende vormen aangevuld worden met de nodige dosis goud, meer kerst wordt het niet!

Na de Intratuin kersttrends 2022 te hebben gelezen kunnen we maar één ding concluderen; het wordt weer een magische kerst dit jaar! Volop aandacht en ruimte voor nostalgie, bekende vormen maar ook voor de huidige trends. Het wordt weer een kerst waarin we ons onderdompelen in het gevoel van nostalgie, verwondering en betovering. Hadden we al gezegd dat wij niet kunnen wachten om richting Intratuin te gaan?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide